CROPIX
PROKOMENTIRAO SITUACIJU

JOŠKO JELIČIĆ SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA BIJELE 'Predsjednik Ivan Kos nema znanja i iskustva, a ovaj Hajduk je kao grupa TNT iz Alana Forda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. studeni 2017. 22:13

Joan Carrillo više nije trener prve momčadi, a ostavka sportskog direktora Marija Branca nije prihvaćena, objavio je u ponedjeljak na izvanrednoj konferenciji za medije u Splitu predsjednik Hajduka Ivan Kos te istaknuo da prva momčad ne igra dobro, ali da klub nije u rasulu.

Turbulentno je stanje na Poljudu zadnjih dana nakon neugodnog poraza od Rudeša 3:2, a čitavu situaciju kratko je prokomentirao i Joško Jeličić u HRT-ovoj emisiji Stadion.

- Ništa se specijalno nije dogodilo već posljedica promašene sportske politike Hajduka koju su konačno i prepoznali oni najzagriženiji. Obile su im se o glavu nekakve najave i nerealne izjave o boljem Hajduku, umjetno stvaranje balona predsjednika Kosa o stvaranju velikog Hajduka, najave sportskog direktora Branca o borbi za titulu, do pojedinih novinara koji ispale da je Carrillo najbolji trener poslije Ivića i ostanu živi. Dakle, prelomilo se na leđima igrača - koji nemaju ni karakter ni kvalitetu boriti se s takvim pritiskom. Predsjednik koji nema znanja, iskustva, a ni identiteta da bi vodio Hajduk, a struka koja je dovela strance koji su uglavnom promašaji. Ovaj Hajduk je kao grupa TNT iz Alan Forda, trener Carrillo će ostati upamćen po izjavama nakon utakmice koje su teoretsko prodavanje pameti tipa Broja 1 iz tog stripa, a u svlačionici mu je Jeremija - Almeida - kazao je Jeličić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 00:33