CROPIX
PRVI GOL ZA DINAMO

JUNAK POBJEDE I NOVI ŠEF OBRANE DINAMA POSLAO NAJLJEPŠU PORUKU NAVIJAČIMA 'Sad možemo pobijediti i u Bernu i otići do Lige prvaka!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 18. kolovoz 2018. 10:28

Dinamovi nogometaši bili su zadovoljni pobjedom protiv Osijeka (2:1). Ipak, to su tri boda, vrh prvenstvene ljestvice i odlična doza samopouzdanja za utakmicu s Young Boysima.

- Najvažnija je pobjeda, bili smo malo umorni, ali smo ipak uspjeli slaviti. Odigrali smo dobru utakmicu, sretan sam što sam zabio, iako to nije moj primarni zadatak, dajem sve od sebe u obrani. Vjerujemo u sebe da možemo sad pobijediti i u Bernu i otići do Lige prvaka - rekao je Kevin Theophile-Catherine, dok je Mislav Oršić dodao:

Zagreb, 170818.
Stadion Maksimir.
Prva HNL, Hrvatski telekom 4 kolo, prvenstveni susret Dinamo Osijek.
Na fotografiji: Gol, Kevin Theophile Catherine.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX

- U svakoj utakmici idemo na pobjedu, išli smo i sad po tri boda. Presretan sam zbog gola, puni smo sad vjere u sebe i siguran sam da ćemo i Bern ići po pobjedu za Ligu prvaka.

Pun samohvale za momčad bio je Izet Hajrović.

- Odigrali smo dobru utakmicu, bili smo agresivni, kvalitetni, odradili sve što je trener tražio od nas. Ovo je jako dobra priprema za Bern, jer Osijek je bio kvalitetan suparnik.

Marko Malenica bio je najbolji pojedinac u osječkim redovima, ali ro nije bilo dovoljno za više od minimalnog poraza.

- Nismo bili tako dobri kao zadnjih nekoliko utakmica u Maksimiru, Dinamo je bio bolji. Iako, činilo mi se da je Dinamo malo umoran od ovog ritma, da smo uz malo više hrabrosti i konkretnosti mogli napraviti više. Da nismo dobili drugi gol, mogli smo u zadnjih desetak minuta možda osvojiti i bod, ali nismo bili pravi. Ovaj Dinamo jest drugačiji nego prije, ali, kažem, bili su umorni, trebali smo to iskoristiti.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 16:43