Drago Sopta/Cropix
HAJDUKU 600.000 EURA

Jurica Buljat potpisao za Maccabi Haifu, debi u novom dresu će imati u - Banja Luci!

Iznosi su poslovni tajna, ali se računa da godišnja gaža potencijalno reprezentativnog stopera nipošto nije ispod 250.000 eura.
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 22. lipanj 2011. 00:01

Dojučerašnji hajdukovac Jurica Buljat je potpisao ugovor u Haifi i javio se – slikom, u društvu sa čelnicima Maccabija. Hajduku je pripala odšteta od 600.000 eura što su hajduci priželjkivali na početku prijelaznog roka, zadovoljan je i J. Buljat svojim kolačem ugovora za minuli rad u bijelom dresu zadnjih šest godina, ali i ugovorom što ga je potpisao u Izraelu.

Iznosi su poslovni tajna, ali se računa da godišnja gaža potencijalno reprezentativnog stopera nipošto nije ispod 250.000 eura.

U Izraelu je lako nadmašiti trenutačne gabarite Hajdukove uprave! Šalu na stranu, Jurica Buljat je u Haifu doputovao u pratnji Krešimira Mikulandre, Hajdukova zaposlenika koji je na licu mjesta trebao pomoći da se dogovor dovrši na obostrano zadovoljstvo, a i Jurica da se lakše smjesti.

Buljata čeka danas prvi trening s novim društvom, ali i povratak kući da se dodatno spakira i potom krene na pripreme s Maccabijem, u Austriju, već u subotu. Oni žure s vježbanjem jer Maccabi igra već u prvoj polovici srpnja protiv prvaka Bosne i Hercegovine, Borca iz Banja Luke. Tako će i Jurica Buljat uskoro doživjeti svoj europski nastup u – Banja Luci!

- Zadovoljan sam da se i to dogodilo, to je novi izazov u karijeri nakon šest godina Hajduka, red je da se okušam i na inozemnoj sceni – poručio je Jurica Buljat, zadovoljan dogovorom sa čelnicima Maccabija.

Linker
20. travanj 2024 07:42