Zeljko Hajdinjak / Cropix
CROPIX

OCJENA PRAVOG STRUČNJAKA

KAD DOBIJEŠ OVAKAV KOMPLIMENT OD PROTIVNIKA ONDA ZNAŠ DA SI ZASLUŽIO NASLIJEDITI DINAMO 'Rijeka definitivnivno igra najbolji nogomet u Hrvatskoj'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 18.05.2017. u 08:11

 • Trener Rijeke Matjaž Kek slavio je na terenu s igračima, a pred novinarima je nastojao ostati ozbiljan, iako mu je 'pobjegao' osmijeh, vidjelo se da mu je ipak laknulo nakon pobjede u Koprivnici.

  - Zasluženo smo dobili, odigrali smo izuzetno pametno, osobito u prvom poluvremenu. Ovo je vrijedna pobjeda, znate kako je nama uvijek bilo teško igrati u Koprivnici, sad smo napravili korak prema našem cilju. Bilo nam je to puno lakše učiniti pred našim navijačima, a sad smo pred finalom, nedostaje nam još samo jedan korak. Komplimenti i čestitke igračima - rekao je Kek.

   

  Mnogi će navijači Rijeke vjerojatno već danas uzeti slobodni ponedjeljak, ali trener smiruje euforiju.

  - Moramo napraviti sve da igrače maksimalno pripremimo za još jednu utakmicu, vjerujem da ćemo u tome uspjeti. Neka se dečki provesele, ali neka ostanu mirni i koncentrirani. Treba guštati u trenutku u koji smo se doveli, ali pritom ne raditi nikakve budalaštine. Uvjeren sam da će sutra Rujevica biti rasprodana, to su isto veliki trenuci, a mi moramo vladati situacijom kao što smo vladali na terenu u Koprivnici.

   

  Željko Kopić čestitao je Rijeci na zasluženoj pobjedi.

  - Definitivno su bolja momčad, igraju najbolji nogomet, to su pokazali tijekom sezone, i na ovoj utakmici. Mi smo primili dva naivna gola, kasnije nismo uspjeli opasnije zaprijetiti. Ostaje mala žal što nismo uspjeli iskontrolirati početak utakmice na kvalitetniji način - izjavio je Kopić.