Soudani
Marko Todorov / Hanza Media / Hanza Media

JEDNOSTAVNO MU LEŽE

KAD ONI ISTRČE S DRUGE STRANE DINAMOV NAJBOLJI IGRAČ DOBIJE POSEBNU INSPIRACIJU Evo koliko je maksimirski Mr. Derbi zabio Rijeci i Hajduku

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 30.05.2017. u 11:54

 • S ova tri pogotka Riječanima Soudani je opet opravdao nadimak Mr. Derbi. Posebno je motiviran na tim utakmicama, Riječani ga se moraju čuvati i u finalu Kupa jer mu upravo Bijeli s Kvarnera najviše odgovaraju.

  Naime, Alžirac je dosad Riječanima zabio čak 11 prvenstvenih pogodaka, mnogi su od njih, to znamo, bili i presudni za pobjedu. Ovoga puta zabio je hat-trick, mogao je još koji. Nije uspio dostići Futacsa, ali je postavio, nedvojbeno, nove ciljeve.

   

  Inače, gledajući utakmice protiv Rijeke i Hajduka, Soudani je već došao do broja 17. Splićanima je zabio četiri gola u prvenstvu, još dva u Kupu. Ponovi li u Varaždinu subotnju večer, što će, ipak, biti teško, Dinamov bi najbolji strijelac stigao do respektabilnih 20 golova u derbijima s dva najljuća rivala.

  Ne samo to, kad se sve zbroji, ispada da je Soudani od svih golova koje je zabio u domaćim natjecanjima (55) čak 30 posto zabio Rijeci i Hajduku. Igrač za velike, odlučujuće utakmice.

  Marko Todorov / CROPIX
  CROPIX
   

  Iz drugih medija