Zagreb, 200919.
Stadion u Kranjcevicevoj.
Hrvatski Telekom Prva liga, 1.HNL, 9. kolo, seniori, utakmica Lokomotiva - Osijek.
Na fotografiji: Dino Skender.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

SVI SU ČEKALI NJEGOVU IZJAVU

KAKVA JE SUDBINA TRENERA POSRNULOG FAVORITA? 'Sramota me doći u Osijek, odmah idem kod predsjednika!' SLAVLJENIK ODVRATIO 'Ovakvog igrača nema u HNL-u

AUTOR:
  • K. Guberina

 • OBJAVLJENO:
 • 20.09.2019. u 20:51

 • Nakon prve utakmice 9. kola domaćeg nogometnog prvenstva na raspolaganju medijima bili su treneri Goran Tomić i Dino Skender.

  Goran Tomić, trener Lokomotive, nije skrivao zadovoljstvo zbog ostvarenog ovoga petka u Kranjčevićevoj:

  - Iznimno sam sretan zbog ove pobjede koju smo zaslužili, iako je u jednom dijelu utakmice Osijek bio bolji te nas je vratar Grbić spasio s nekoliko sjajnih obrana. ​Tolić je odlučio utakmicu, zato smo ga i uveli u igru, a Sammir je jednostavno prevaga, jer takvog igrača sasvim sigurno nema u Prvoj HNL.

  Dino Skender, trener Osijeka, očekivano je bio suprotnog raspoloženja. Njegova je momčad u zadnjih šest utakmica HNL-a slavila samo jednom, jučer je porazom prepustila treće mjesto dobroj Lokomotivi:

  - Nije mi jednostavno jasno kako smo uspjeli izgubiti ovu utakmicu u kojoj smo dominirali svih 90 minuta. Sramota me doći u Osijek, odmah nakon ove presice obavit ću razgovor s predsjednikom kluba, vidjeti što i kako dalje, jer je očigledno da nešto ne štima. Iako, istina je da nam je sreća ovoga puta potpuno okrenula leđa - podvukao je Skender, čiji su nogometaši u petak protiv Lokomotive uistinu promašili niz vrlo izglednih prigoda.

   

  Iz drugih medija