Damir Krajac / CROPIX
SVI SU ČEKALI NJEGOVU IZJAVU

KAKVA JE SUDBINA TRENERA POSRNULOG FAVORITA? 'Sramota me doći u Osijek, odmah idem kod predsjednika!' SLAVLJENIK ODVRATIO 'Ovakvog igrača nema u HNL-u

Nakon prve utakmice 9. kola domaćeg nogometnog prvenstva na raspolaganju medijima bili su treneri Goran Tomić i Dino Skender.
Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 20. rujan 2019. 22:51

Goran Tomić, trener Lokomotive, nije skrivao zadovoljstvo zbog ostvarenog ovoga petka u Kranjčevićevoj:

- Iznimno sam sretan zbog ove pobjede koju smo zaslužili, iako je u jednom dijelu utakmice Osijek bio bolji te nas je vratar Grbić spasio s nekoliko sjajnih obrana. ​Tolić je odlučio utakmicu, zato smo ga i uveli u igru, a Sammir je jednostavno prevaga, jer takvog igrača sasvim sigurno nema u Prvoj HNL.

Dino Skender, trener Osijeka, očekivano je bio suprotnog raspoloženja. Njegova je momčad u zadnjih šest utakmica HNL-a slavila samo jednom, jučer je porazom prepustila treće mjesto dobroj Lokomotivi:

- Nije mi jednostavno jasno kako smo uspjeli izgubiti ovu utakmicu u kojoj smo dominirali svih 90 minuta. Sramota me doći u Osijek, odmah nakon ove presice obavit ću razgovor s predsjednikom kluba, vidjeti što i kako dalje, jer je očigledno da nešto ne štima. Iako, istina je da nam je sreća ovoga puta potpuno okrenula leđa - podvukao je Skender, čiji su nogometaši u petak protiv Lokomotive uistinu promašili niz vrlo izglednih prigoda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 04:34