CROPIX
'POKAZALI SMO DA MOŽEMO'

KAPETAN HAJDUKA OPTIMISTIČAN UNATOČ PORAZU U GRADSKOM VRTU 'Iz ovoga ćemo izaći još jači, a u prvenstvu još ništa nije gotovo'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 06. prosinac 2018. 12:53

Hajduk je ove srijedu u Gradskom vrtu ostao bez polufinala Kupa Hrvatske. Uspješniji od Bijelih bili su Osječani koji su pred domaćom publikom slavili s 2:1.

Osijek je do važne pobjede stigao ponajviše zahvaljujući sjajnoj igri iz prvog poluvremena u kojem su iskoristili pogreške Hajduka. Domaćini su prvo zatresli mrežu preko Bočkaja u 27., a potom i Hentyja u 39. minuti. Nadu gostima vratio je Mađar Gyurcso pogotkom u 64., ali to nije bilo dovoljno za potpuni povratak u utakmicu.

Josip Juranović, kapetan Hajduka nakon utakmice je komentirao susret:

"Nismo ušli dobro u utakmicu, dali smo im te dvije šanse za ta dva pogotka, poslije toga smo u drugom dijelu bili jako dobri. Imali smo i stativu i Caktašev šut. Vjerovali smo da možemo okrenut, ali nismo. Priželjkivali smo taj polufinale, ali mislim da ćemo iz ovoga, bez obzira na poraz, izaći još jači, jer igrali smo dobro i pokazali da možemo. Ja mislim da ništa nije gotovo u prvenstvu, mi želimo doći do Europe i dat ćemo sve od sebe", izjavio je Juranović čije izjave prenosi Slobodna Dalmacija.

Osim što su ispali iz utrke za još jedan trofej, Splićani se nalaze i u nezahvalnoj situaciji u Prvoj HNL gdje zauzimaju šestu poziciju te su čak osam bodova udaljeni od mjesta koje vodi u Europu.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 17:38