Foto: Vojko Basic / CROPIX
ZA NAJEŽIT SE

KAPETAN NAJBOLJE OPISAO ŠTO SE UPRAVO DOGAĐA U SVLAČIONICI HAJDUKA 'Jedva čekamo da počne! Sanjamo pobjedu, Poljud će biti pun, što više tražiti!?'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 21. travanj 2018. 20:28

Svega 24 sata ostala su do početka najvećeg derbija hrvatskog sporta. Hajduk protiv Dinama, sutra na Poljudu od 17 sati. Ulaznica za utakmicu više nema u prodaji, pun Poljud bit će velika podrška Bijelima u nastojanju da uzmu sva tri boda.

- Svi jedva čekamo utakmicu, znamo što nam ona donosi i maksimalno ćemo se pripremiti da osvojimo sva tri boda. U dobroj smo formi, igramo kvalitetno, derbi je posebna utakmica s posebnim nabojem, ali mi svakako idemo po pobjedu. U prošlom derbiju smo pokazali da smo ozbiljna i kvalitetna momčad s glavom i repom u igru, sad igramo kući pred svojim navijačima i dat ćemo sve od sebe da ih razveselimo. - poručio je u najavi susreta kapetan Bijelih Zoran Nižić.

Split, 211017
Stadion u Poljudu
Hrvatska Telekom Prva liga  2017/2018, 13. kolo utakmica HNK Hajduk -  GNK Dinamo
Na fotografiji: Zoran Nizic. 
 Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Naravno, kao i svaki dvoboj do sada, stručni stožer na čelu s trenerom Željkom Kopićem upozorit će hajdukovce na svaki mogući detalj, a plan i cilj je jasan, piše Slobodna Dalmacija.

- Oni imaju kvalitetne pojedince, ali moramo se koncentrirati na svoju izvedbu i vjerujem da će naš kolektiv iznijeti ovu utakmicu. Kolektiv uvijek izbaci nekog pojedinca i bez obzira tko to bio mi samo želimo pobjedu. Imamo svoj cilj i plan i ako budemo pravi dobit ćemo ovaj ogled. Analizirat ćemo njihovu igru, trener će nas pripremiti kao i svaki put dosada i očekujem pravi Hajduk u nedjeljnom derbiju. - rekao je Hajdukov stoper te dodao:

- Nećemo srljati, imamo svoj plan kojeg se trebamo držati. Pritisak je uvijek tu, ali to daje posebnu draž. Bit će pun stadion, više od toga nemamo što tražiti. Svi smo spremni i jedva čekamo da utakmica počne. Više od svega želimo pobijediti u derbiju pred svojim navijačima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 21:55