HNL

Katastrofa 'bilih tića': Igrali u tri finala i sva tri izgubili od Dinama. Gol razlika 1-10!

AUTOR:
  • Mario Velić

  • OBJAVLJENO:
  • 03.05.2011. u 19:16

  • Na Poljudu posebno boli što su u finalima gubili od klinaca iz Dinama. Najmlađi su poraženi sa 1:4, dok su preostale dvije selekcije Zagrepčani nadvisili sa po 3:0

    Nije samo prva momčad Hajduka u krizi, ne briljiraju niti mlađe selekcije iz Omladinske škole Bijelih. Sve tri momčadi koje su nastupale na turniru u Makarskoj, sastavljene od igrača rođenih 1998, 2000. i 2002. godine, osvojile su drugo mjesto u svojim kategorijama, no na Poljudu posebno boli što su u finalima mladi igrači gubili od vršnjaka iz zagrebačkog Dinama. Najmlađi su poraženi sa 1:4, dok su preostale dvije selekcije Zagrepčani nadvisili sa po 3:0. Da stvar bude gora, nije uspješnija bila niti selekcija igrača rođenih 1999. godine koja je nastupila na turniru u Glavicama kod Sinja, njih su porazile mlade nade lokalnog kluba Adriatic sa 4:1.

    Ako pribrojimo i poraz od 0:4 kojeg su kadetima Hajduka nanijeli Dinamovi prošlog listopada na Poljudu, a juniori su odigrali bez pogodaka, jasno je da se ni mlade selekcije Bijelih ne mogu nositi s vršnjacima iz najvećeg rivala. U kadetskoj i juniorskoj ligi Dinamo uz utakmicu manje ima sedam, odnosno devet bodova prednosti u odnosu na Hajduk pa je jasno da na svim razinama splitski klub gleda u leđa zagrebačkom.