Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
SAME RIJEČI HVALE

KEK NAPUSTIO MAKSIMIR OČARAN DINAMOVOM 'DVOMETRAŠKOM ARTILJERIJOM' Slovenac impresioniran: 'Kad on dođe... Mislim da će ubijati u Europi, vidjet ćete'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2018. 01:39

Dinamo i Rijeka podijelili su bodove u Maksimiru u velikom derbiju 6. kola HNL-a. Dinamovci su poveli u 32. minuti, nakon pogreške Portugalca Escovala, Mario Gavranović se sjajno snašao i pogodio za vodstvo Modrih. Igrači Rijeke ekspresno se vraćaju u utakmicu, njihova izvrsna igra urodila je plodom kada je u 38. minuti Momčilo Raspopović spektakularno pogodio za izjednačenje i, pokazat će se, konačan rezultat 1:1.

Trener Rijeke Matjaž Kek imao je samo riječi hvale za kvalitetan i sadržajan derbi:

"Mogu biti zadovoljan svojim igračima, bilo je borbe... Neke stvari nisu bile u redu, ali uvijek može bolje. Igrači su dali sve od sebe i mislim da je sve zajedno bilo OK.

Nismo mogli računati na neke igrače, Zuta u utorak ide na operaciju koljena, Župarić je imao drugih zdravstvenih problema, bilo je i viroze kod nekih igrača, ali nećemo se izvlačiti na to, imao je takvih problema i Dinamo, pustimo sad to. Da smo bili još malo hrabriji i odlučniji, tko zna... bila je interesantna utakmica i možemo biti zadovoljni bodom u Maksimiru, to je ovdje uvijek uspjeh."

"Dinamo je bio dominantan u prekidima iako smo mi to uvježbavali na treninzima", nastavio je Slovenac.

"Prekidi su danas način igre, kad ti dođe ova Dinamova dvometraška artiljerija, teško je igrati s njima. Mislim da će ovaj Budimir 'ubijati' u Europi, vidjet ćete. U skoku su izrazito nadmoćni i sigurno će ovi Dinamovi dvometraši biti dobri u europskim utakmicama. Dinamo je u Maksimiru uvijek Dinamo, a mislim da smo mi odigrali vrlo korektno i idemo dalje.", zaključio je strateg NK Rijeke.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 11:12