CROPIX
POVIJESNA GOLIJADA NA RUJEVICI

KEK OBJASNIO ZAŠTO NI REKORDNIH 7:0 NIJE SAVRŠEN DAN ZA RIJEKU, GOSTI UTUČENI 'Izgubili smo 7:0 i moramo biti sretni...'

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 10. rujan 2017. 01:11

Nogometaši Rijeke su u susretu 8. kola HNL-a na Rujevici pobijedili Cibaliju sa čak 7:0 i došli na drugo mjesto ljestvice. Hrvatski prvak potvrdio je tako odličnu formu uoči dvoboja 1. kola Europske lige u četvrtak protiv AEK-a.

Gostujući trener Mladen Bartolović bio je izuzetno kritičan nakon susreta, možda i mrvicu previše prema svojim igračim. Iako, nije daleko od istine...

- Izgubili smo 7:0, a moramo biti sretni što je tako završilo jer se praktički nismo ni pojavili na utakmici. Naletjeli smo na jako raspoloženu Rijeku koja je iskoristila gotovo sve svoje prilike ispred našeg gola. Upozoravao sam igrače da se ne zadovoljavaju onime što smo dosad postigli, pa je s te strane možda i dobro da nam se dogodilo ovakvo nešto. Primali smo golove u prvih pet minuta, pa na otvaranju poluvremena, pa krajem utakmice, to je dokaz da smo bili potpuno dekoncentrirani.

Matjaž Kek je, pak, dobio dobar poklon za rođendan sa sedam golova njegovih igrača.

- Rani golovi su rasteretili momčad, a veseli me što su momci gledali prema naprijed, htjeli, peti, šesti, sedmi... Vešović je bio planiran za igru, ali nije mogao zbog zadobivene ozljede što je upozoravajuće u kontekstu susreta protiv AEK-a. Da nije bilo toga, bio bi to savršen dan - kazao je Kek.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 18:59