Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
NIJE DUGO TREBALO NA ODGOVOR

KEK OSTAO SAVRŠENO MIRAN NA 'OTROVNE STRELICE' Gospodski uzvratio na oštre kritike: 'Bitno je kada se prijeđe granica. Vrijeđanje nitko ne voli'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 18. kolovoz 2017. 18:24

Matjaž Kek ostao je savršeno miran na neke otrovne strelice upućene od Ivora Weitzera, igrača kojeg je našao u riječkoj svlačionici kada je došao na Kantridu u ožujku 2013. godine.

Weitzer je dijete kluba, igrao je u svim mlađim kategorijama, pokazivao natprosječan talent, ali kod Keka je u šest mjeseci skupio svega 20-ak minuta u službenim utakmicama, pa po odlasku iz Rijeke promijenio sedam klubova u četiri godine.

- Bavio sam se više Lokomotivom nego ičim drugim, ali normalno da sam dobio neke poruke. Slažem se da medalja ima dvije strane, a danas sve te "mreže" daju mogućnost na nekakav demokratski način izraziti svoje mišljenje. Mislim da ne trebam komentirati, niti želim, svaki ima pravo na svoje mišljenje, neovisno o tome je li nekad istina ili je plod neke osobne frustracije. U svemu tome je izuzetno bitno kada se prijeđe granica dobrog ukusa ili vrijeđanja. Uvijek govorim da mi je konstruktivna kritika puno puta pomogla i navela me na dobro razmišljanje, a vrijeđanje, mislim, nitko na svijetu ne voli. Ja Ivoru želim puno uspjeha u karijeri, da ga zaobiđu ozljede i da nastavi raditi ono što najviše voli - igrati nogomet! – rekao je Matjaž Kek na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Lokomotive.

Linker
19. travanj 2024 12:57