Damir Krajac / CROPIX
NE IDE BENKOVIM STOPAMA

Kinezi nudili pet milijuna eura za Sharbinija: Anas odbio ponudu i milijun eura godišnje!

'Želim osvajati trofeje na Kantridi, u Rijeci mi apsolutno ništa ne nedostaje' - rekao je kratko Anas
Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 08. veljača 2015. 13:04

Jiangsu Guoxin na Kantridu je odaslao ponudu koja “izbija iz cipela”. Posredstvom menadžera Branka Tucka kineski prvoligaš stupio je u kontakt s Rijekom te ponudio gotovo pet milijuna eura odštete za usluge Anasa Sharbinija, a igraču milijun dolara godišnje plaće.

Predsjednik Damir Mišković i pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance jučer su se, prije utakmice s Opatijom, na Grobniku sastali s Jamalom Sharbinijem i Anasom na kojemu je bila konačna odluka. Ipak bi to bio drugi najveći transfer u povijesti Rijeke, pet milijuna eura ogroman je novac. No, Anas je postupio kao i ove jeseni kada je odbio tajlandski Buriram United te se zahvalio Kinezima na ponudi. Nikakve pare ne mogu mu platiti kapetansku traku u gradu i klubu kojem je potekao.

- Želim osvajati trofeje na Kantridi, u Rijeci mi apsolutno ništa ne nedostaje - rekao je kratko Anas kao da je upravo riješio križaljku, a ne odbio godišnju gažu od milijun dolara. Doduše, tko zna bi li vidio tu lovu, nitko ne garantira da mu se ne bi dogodio “slučaj Benko”

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 04:34