HNL

Kinezi nudili pet milijuna eura za Sharbinija: Anas odbio ponudu i milijun eura godišnje!

AUTOR:
  • Vedran Filipović

  • OBJAVLJENO:
  • 08.02.2015. u 12:04

  • 'Želim osvajati trofeje na Kantridi, u Rijeci mi apsolutno ništa ne nedostaje' - rekao je kratko Anas

    Jiangsu Guoxin na Kantridu je odaslao ponudu koja “izbija iz cipela”. Posredstvom menadžera Branka Tucka kineski prvoligaš stupio je u kontakt s Rijekom te ponudio gotovo pet milijuna eura odštete za usluge Anasa Sharbinija, a igraču milijun dolara godišnje plaće.

    Predsjednik Damir Mišković i pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance jučer su se, prije utakmice s Opatijom, na Grobniku sastali s Jamalom Sharbinijem i Anasom na kojemu je bila konačna odluka. Ipak bi to bio drugi najveći transfer u povijesti Rijeke, pet milijuna eura ogroman je novac. No, Anas je postupio kao i ove jeseni kada je odbio tajlandski Buriram United te se zahvalio Kinezima na ponudi. Nikakve pare ne mogu mu platiti kapetansku traku u gradu i klubu kojem je potekao.

    - Želim osvajati trofeje na Kantridi, u Rijeci mi apsolutno ništa ne nedostaje - rekao je kratko Anas kao da je upravo riješio križaljku, a ne odbio godišnju gažu od milijun dolara. Doduše, tko zna bi li vidio tu lovu, nitko ne garantira da mu se ne bi dogodio “slučaj Benko”