Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
PEHOVIMA NEMA KRAJA

KONAČNI UDARAC ZA RIJEKU - OVO BI TEŠKO PODNIJELI I NAJVEĆI KLUBOVI EUROPE Hrvatski prvak ostao bez novog člana Vatrenih, a stiže - poslastica sezone!

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 04. prosinac 2017. 12:23

Na Rujevici će još jednom reći da nesreća nikada ne dolazi sama. Osim poraza protiv Hajduka, donijela je i ozljedu Filipa Bradarića, za kojeg je, 15-ak dana ranije nego njegovim suigračima, završio jesenski dio sezone.

Bolna grimasa na licu kada je ostao ležati nakon jednog sprinta za Kožuljem odmah je sugerirala da će Bradarić teško nastaviti utakmicu, a nakon isteka 90 minuta i sam je konstatirao da se boji da je jesen za njega završena. Naravno, tek će dodatni pregledi kojima će biti podvrgnut pokazati koliko je velika ruptura mišića na desnoj nozi, ali već je sada sada je potpuno jasno da je izgubljen za sraz protiv Milana u četvrtak.

Tako je već sada za sraz s Rossonerima otpao dvojac standardnih središnjih veznjaka, Mišić je “out” zbog kartona, Bradarić zbog ozljede, pa je Matjaž Kek ostao na tek dva imena: Mati Malešu i Domagoju Pavičiću.

Usto, posljedice osjeća i Vešović, kojem je zbog ozljede zgloba koju dugo vuče svaki nastup, praktički, upitan, načet je i Gorgon...

Ni tu nije kraj Kekovim brigama; za iduću nedjelju i sraz protiv Slavena Belupa zbog trećeg žutog kartona već sada su otpali Pavičić, Zuta i Gorgon.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 16:39