Tom Dubravec / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

KOPIĆ NIJE SKRIVAO RAZOČARANJE NAKON POTOPA U GRADSKOM VRTU 'Sve je otišlo u kontra stranu. Sve što se moglo loše dogoditi, dogodilo se'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2018. 01:32

Osijek je u Gradskom vrtu nadigrao Hajduk s visokih 4:1. Iako je Hajduk prvi poveo pogotkom kapetana Nižića, Osijek se ekspresno vratio u utakmicu fantastičnim Hentyjevim pogotkom 'škaricama' te golom Mudražije nakon izvrsne akcije Osječana.

U drugom poluvremenu Lopez griješi i poklanja jedanaesterac Osječanima, a siguran realizator je Hajradinović. Pobjedu je potvrdio Brazilac Gutieri Tomelin u sudačkoj nadoknadi.

Trener Osječana Zoran Zekić nakon utakmice je bio iznimno zadovoljan predstavom svojih igrača:

"Apsolutno zaslužena pobjeda. Nakon prvog gola, hvala Bogu, brzo smo se vratili. Poslije teške utakmice u četvrtak uspjeli smo se oporaviti. Imali smo dvije prekrasne akcije i postigli dva prekrasna gola koja su nas vratili u utakmicu. Hajradinović i neki drugi igrači napokon su ostvarili ono što smo zamislili i... i to je nogomet, sad nam se vratilo. Moramo se okrenuti Glasgowu i dati sve od sebe da prođemo. Idemo stepenicu po stepenicu pa što bude."

Željko Kopić bio je vidno razočaran, ali je naglasio da su mu misli sada usmjerene samo na teško gostovanje u Sofiji:

"Ušli smo dobro u utakmicu, ali nakon toga smo imali defenzivno loše reakcije. Jednostavno, u trećoj trećini nismo bili pravi, nismo rješavali situacije koje smo trebali. Sve što se moglo loše dogoditi, dogodilo se. Sve je otišlo u kontra stranu. Ispočetka smo dobro kontrolirali igru Osijeka, čak sam u poluvremenu vjerovao u povratak u utakmicu, ali onda su se dogodile nepredviđene situacije i više nismo mogli anulirati prednost domaćina."

"Sad se moramo okrenuti Slaviji, ohladiti glave, oporaviti igrače i biti spremni za iduću rundu", nadodao je strateg Hajduk.

Linker
25. travanj 2024 18:39