Željko Kopić
 Matija Djanesic / CROPIX / CROPIX
RIJEČ TRENERA BIJELIH

KOPIĆ ZADOVOLJAN REMIJEM, A ONDA OBJASNIO POTEZ JURANOVIĆA KOJEM SE NAKLONILA ČITAVA RUJEVICA 'To je način na koji klub funkcionira, pravi kapetanski'

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 13. kolovoz 2018. 01:43

Nije to mogla biti 'kamilica' od Jadranskog derbija. Ne s neuvjerljivim sucem Pajačem, ne dok Hajduk sat vremena drži 'nulu', ne dok u veznoj liniji caruju destruktivci i trkači, a ne tehničari i 'umjetnici' lopte. Na koncu, podjela bodova, svakome po bod. S konačnim ishodom svakako može biti zadovoljniji Hajduk neovisno o posjedu lopte jer se Rijeka dobrano ispromašivala dok su gosti praktički iz jed(i)ne šanse došli do pogotka (Caktaš). Uostalom, i jednima i drugima je bitnije ono što će donijeti četvrtak, a ne što je bilo sinoć. A bilo je svašta...

- Rijeka je bila kvalitetnija ako ćemo gledati kroz svih 90 minuta, ali ja sam momčadi jako zadovoljan jer su dali sve što su mogli - rekao je na početku Željko Kopić, trener Hajduka.

- Dobro smo ušli u utakmicu, kasnije je pritisak domaćina postao sve veći i u nastavku smo izgubili kompaktnost te na kraju preko individualne akcije Saida došli do 11-erca te samim time i pogotka. Uostalom, neki su debitirali na Rujevici, to im je značajno iskustvo, a u četvrtak nas čeka važna utakmica i nadam se da ćemo ostvariti europski prolaz. Isto želim i Rijeci. Što se tiče fair-play poteza Juranovića, to je način na koji klub funkcionira, bio je to kapetanski potez u tom trenutku.

Podsjetimo, nakon jednog prekršaja dosuđenog u korist Hajduka, nastao je opći metež na terenu. Protestirali su žestoko i s klupe Rijeke, a kako bi sve smirio, kapetan Hajduka odlučio je loptu prepustiti domaćinima.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 10:10