Foto: Vlado Kos / Cropix
GRDNO JE ZGRIJEŠIO

'KRALJ SLOBODNJAKA' POTJERAN IZ MOMČADI! Osijek ostao bez jednog od najboljih igrača, presudio mu nesportski život!

Piše: Darko RužićObjavljeno: 24. ožujak 2018. 12:55

Iako je jučer doputovao s suigračima u Veliku u kojoj će danas Bijelo-plavi igrati pripremnu utakmicu s Krupom Petar Bočkaj je ekspresno sinoć vraćen u Osijek?! Do daljnjega je udaljen i odstranjen iz rada s prvom momčadi. Odluka je to trenera Zorana Zekića koji je dobio informacije o njegovom nesportskom životu, a nakon što je provjerio njihovu istinitost povukao je potez na kakav se još nije od kako je u Gradskom vrtu odlučio.

"Naš mladi prvotimac Petar Bočkaj suspendiran je zbog kršenja klupske discipline i novčano kažnjen. On je sa suigračima u petak popodne doputovao u Veliku gdje će Bijelo-plavi u subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Krupe, ali je trener Zoran Zekić odlučio udaljiti ga iz kadra prvotimaca uslijed ponašanja koje si profesionalni nogometaš ne smije dopustiti", priopćio je NK Osijek.

I ne samo on, odavno netko od Osijekovih trenera nije bio na tako nešto primoran. I inače je često imao prigovore na Bočkajeve probleme s viškom kilograma i preko toga prelazio. Ponekad ga je i novčano kažnjavao, ali donedavni se mladi reprezentativac na sve nije obzirao. No, da je to sve opet bi ostalo na udarcu po njegovom džepu.

Samo, prekršaj discipline zbog kojeg ga je Zekić odstranio puno je ozbiljniji i zadire u osnove pravila ponašanja nogometnih profesionalaca. Bočkaj je grdno zgriješio, zamijećen je u noćnom životu, a zna se što sve uz to ide, pa će za to snositi i posljedice.

Linker
20. travanj 2024 00:42