Zlatko Kranjčar
 Damir Krajac / CROPIX
KOMENTAR TRENERA

KRANJČAR KRITIZIRAO IGRAČE NAKON ISPRAĆAJA ZVIŽDUCIMA 'Napadači su me opet razočarali'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2016. 00:36

Nogometaši Dinama spasili su se na jedvite jade u utakmici 3. kola HNL-a protiv Slaven Belupa (1:1). Golom Jovičića u trećoj minuti sudačke nadoknade poveo je Slaven Belupo u trećoj minuti sudačke nadoknade, ali se već u sljedećoj ukazao Benković i spasio 'modre' poraza.

S tribina susreta u nekoliko su se navrata čili zvižduci gledatelja koji su ostali razočarani onime što su 'modri' prikazali.

Nakon utakmice obojica su trenera, Dinamov Zlatko Kranjčar i Slavenov Željko Kopić, izašli pred novinare.

"Odigrali smo dobru utakmicu, taktički izuzetno dobro, poštivali smo dogovor, igrali na visokom intenzitetu. Uprvom dijelu imali smo dvije situacije da utakmicu prelomimo, dok nas je u drugom dijelu Dinamo natjerao na defenzivu. Teško je kada u zadnjim minutama primite gol, ali generalno sam zadovoljan dečkima i igrom. Želim Dinamu uspjeh u Europi", rekao je Kopić.

"Slažem se s kolegom Kopićem, Slaven je odigrao dobru utakmicu. Nismo bili na razini, upozoravali smo igrače da su ove utakmice opasne. Iako smo odmarali mnoge igrače, očekivao sam bolje od novih igrača. Bili smo prespori u protoku lopte, ali ovaj rezultat za nas je dobar zbog gola u zadnjim momentima. Čestitam Slavenu, sveukupno ne mogu biti zadovoljan igrom koju smo danas prikazali. Napadači su opet razočarali", izjavio je Kranjčar, čija će momčad sljedećeg tjedna pokušati sačuvati 2:0 prednost protiv imenjaka iz Tbilisija u 3. pretkolu Lige prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 22:27