DINAMOV ČASNIK ZA VEZU

Kuže na predstavljanju: 'Dao bih sve da ostvarim želju oca i vratim navijače u Maksimir'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 17. siječanj 2014. 14:56

Dinamo je u petak predstavio novog 'časnika za vezu s navijačima'. Tu funkciju u maksimirskom klubu dobio je sin pokojnog trenera Dinama Josipa Kužea. Marko Kuže dobio je nezahvalnu zadaću, smiriti narušene odnose Dinama i Bad Blue Boysa:

- Ovo je nova funkcija za mene i za klub. Nadam se potpori navijača, a glavni cilj će mi biti poboljšati komunikaciju između kluba i navijača. Želim dobru atmosferu u Maksimiru.

Kuže junior je pokušao predočiti kako planira pomiriti klub i navijače:

- Poštujem različita mišljenja, ali vjerujem kako je svima u interesu bolja atmosfera oko Dinama. Otvoren sam prema svima i svačije mišljenje sam spreman saslušati. Svi znamo da su BBB-i imali poseban odnos s mojim ocem i nadam se da će me razumjeti. Vjerujem da ćemo pronaći zajednički jezik za boljitak kluba.

Kuže je svjestan da ga čeka velik posao. Navijačku populaciju dobro poznaje:

- Svjestan sam da ne možemo sve riješiti preko noći. Oca su navijači posjetili, a on je želio da grad gori kao 2006. Da to bude nešto posebno. Jasno je da je to bio on i svjestan sam da će meni takav odnos biti mnogo teže ostvarti nego njemu. Ali, dao bih sve da ostvarim želju svog oca.

Linker
23. travanj 2024 20:35