CROPIX
IZ SVLAČIONICE

LIJEPA GESTA ČOVJEKA ČIJI JE NESMOTRESNI START POKRENUO ČARKE NA POLJUDU 'Žao mi je, ispričao sam mu se, a i sam sebe sam ozlijedio, jedva hodam'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 19. svibanj 2019. 23:46

Nakon pobjede Hajduka protiv Istre na Poljudu (4:1) u fokusu je bila ozljeda Domagoja Bradarića koji je stradao nakon starta Antonija Ivančića. Nakon toga je bilo čarki između dvojice trenera, Siniše Oreščanina i Igora Cvitanovića koji su svoje riječi objasnili na pressici, a svoje viđenje događaja dao je i Ivančić koji je otišao do ambulante na stadiona posjetiti Bradarića.

- Žao mi je, ispričao sam mu se, a i sam sebe sam ozlijedio, jedva hodam. Nisam ga htio tako faulirati, možda je bilo bolje da sam ga povukao.

Što se tiče igre, strijelac gola rekao je sljedeće:

- Dali smo gol u pravo vrijeme, malo uzdrmali Hajduk, ali smo u nastavku naivno primili pogotke što nam se događa stalnno ove sezone. Najvažnije je da uspješno odradimo kvalifikacije, imamo još jednu utakmicu za pripremu.

Strijelac u redovima Hajduka Jairo, bio je sretan:

- U prvom dijelu nismo bili dobri, ali smo se u nastavku probudili. Teško ih je bilo probiti, ali imali smo strpljenja. Protiv Dinama želimo dobiti zbog trećega mjesta ali i prestiža, jer je to derbi, imamo ekstra motivaciju. Želimo se plasirati u grupnu fazu Europske lige, to nam je cilj.

Josip Posavec, vratar Hajduka

- Utakmica je bila nezgodna, uspjeli smo dobiti, hvala Bogu. Bilo je dosta nervoze u prvom dijelu. Bilo je tenzija, ostavilo je to traga na njima i nama. Protiv Dinama nas čeka najveći derbi, ali hvala Bogu da smo već osigurali Europu, idemo mirniji, ali imamo veliki motiv i možemo uživati i probati pobijediti. Ružno je igrati bez publike, čulo se navijanje naših navijača izvana. Hvali im da su došli. Nadam se da neće biti toga – kazao je Posavec koji nije htio komentirati svoj status odnosno istek posudbe iz Palerma.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 16:57