HNL

Mamić ne odustaje od Marija Maloče: 'Što moram napraviti da ga vratim u Maksimir?'

AUTOR:
  • Tomo Ničota

  • OBJAVLJENO:
  • 22.08.2013. u 17:37

  • Teško će ijedan od aktera priču javno potvrditi, jer još uvijek je svima u interesu da se što manje zna i da zvuči kao dodatak “kiselim krastavcima”, međutim, nemoguće je sakriti da u Maksimiru ozbiljno razmišljaju o Mariju Maloči!

    Hajdukov kapetan, odigra li se sve kako se očekuje, pri kraju prelaznog roka, možda i zadnji dan, 31. kolovoza, mogao bi postati novi Dinamov stoper. Jasno, još se dosta toga treba poklopiti, međutim kako vrijeme odmiče, takav je rasplet sve izvjesniji. Krenimo redom...

    Poznato je da je Maloča ljubimac Zdravka Mamića, koji ga je već u nekoliko navrata pokušao vratiti u Maksimir, iz kojega je prema Poljudu otišao još u kadetskim danima. Sjećamo se one scene na parkiralištu kod južne tribine kad je Mamić Maločinim roditeljima, s kojima je i prijateljski povezan, rekao: “Što da napravim da ga vratim u Dinamo?”

    Prema najnovijim informacijama, sve je zapravo jasno. Mario Maloča do 31. kolovoza čekat će mogući inozemni transfer, zainteresiranih ima, ali nikako da se posao i završi. Uđu li Modri na koncu nekim čudom ipakn u Ligu prvaka, a on ne nađe novi klub izvan hrvatskih granica, Maloča i Dinamo mogli bi se ponovno spojiti.