Damir Krajač/Cropix
REAKCIJE TRENERA

MAMIĆ OTKRIO UŽASNE VIJESTI ZA DINAMO I VATRENE 'Najtužniji sam čovjek na svijetu, želim mu da izdrži...'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 16. ožujak 2016. 21:03

Nakon lake pobjede Dinama na Poljudu (2:0) u prvoj polufinalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa razvoj događaja na travnjaku komentirala su dvojica trenera.

Evo što su poručili nakon susreta.

"Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi. Prvo me poluvrijeme razveselilo, ali me zato drugo prilično naljutilo. Mi smo 45 minuta radili velike probleme Hajduku, drugih 45 minuta nismo bili takvi. Naši ciljevi se znaju, kamo stremimo i zato moramo u većoj minutaži pokazivati kvalitetu", komentirao je Dinamov trener Zoran Mamić.

Najupečatljiviji je Mamićev komentar bio vezan za ozljedu Marka Pjace. Trener 'modrih' je pojasnio o čemu se radi.

"Pjaci je vjerojatno pukla ključna kost. Najtužniji sam čovjek na svijetu. Želim mu da se brzo oporavi i da izdrži“.

Hrvatski reprezentativac je naime stradao u 62. minuti nakon jednog duela u kaznenom prostoru Hajduka. Nezgodno je pao i odmah se uhvatio za rame uz bolnu grimasu.

Prema prvim prognozama Pjaca će s travnjaka izostati između četiri i šest tjedana i propustit će obje prijateljske utakmice hrvatske vrste s Izraelom (Osijek, 23. ožujka) i Mađarskom (Budimpešta, 26. ožujka). Ali...

Upitan je Mamić i je li već odlučen putnik u finale.

"Ne bi bilo sportski da to kažem, uostalom tako ne mislim. Kvaliteta je na našoj strani, ali moramo odraditi drugih 90 minuta na visokoj razini i plasirati se u finale".

Hajdukov trener Damir Burić je nakon susreta rekao:

"Utakmica je bila sve samo ne dobra za nas. Od ulaska, našega suprotstavljanja Dinamu. Gledao sam svoju momčad puno na treningu i na utakmicama, nikada nismo bili lošiji nego u prvom poluvremenu. Zato se ispričavam našim vjernim navijačima. Ne smije nam se to više događati. Nije bilo agresije, nije bilo duela, bilo je straha. Ako smo mladi, moramo brzo učiti. Ovi porazi bole, morali bi boljeti svih nas. Nadam se da se ovo u nedjelju neće ponoviti".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 07:22