Vlado Kos/HanzaMedia
'NIJE TO NORMALNO - 6 KOLA, 4 BODA'

MARKO LIVAJA PROGOVORIO O NESRETNOM ODLASKU IZ HAJDUKA 'Nisu se u Hajduku ponijeli sportski prema meni, nisam ja dobio milijune pa otišao...'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 06. rujan 2018. 17:21

Marko Livaja je u ekskluzivnom razgovoru za Sportske novosti progovorio između ostalog, i o novom licu Vatrenih, ali i svome Hajduku.

Nema Mandžukića i Nikole Kalinića, trenutačno je ozlijeđen Kramarić, hoće li napad Hrvatske biti ubojit?

- Santini je dokazao kvalitetu, svake sezone daje više od 10 golova, Kramarić je klasa u Hoffenheimu. Sigurno da ima igrača za reprezentaciju, jasno da je Mandžukić ostavio dubok trag, i tko god uzme njegovo mjesto naići će na velike zahtjeve. Možda se iskaže i tko od mladih.

U Hrvatskoj ligi ga ne vidimo, uglavnom su napadači stranci.

- To je žalosno što ljudi ne daju priliku mladima.

Tako ste i vi napustili Hajduk.

- Nisu se ponijeli sportski prema meni, pa nisam dobio milijune u Interu da bih zato otišao.

  Split, 261216
U Velikoj dvorani SC Gripe odrzan je petnaesti humanitarni, malonogometni turnir Cetiri kafica - Memorijal Dina Petrinovica.
 Na fotografiji: Marko Livaja i Robert Pauletic.
 Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
CROPIX

Kad te bili zadnji put na utakmici Hajduka?

- S Liberecom. Kad su ispali.

Perišić mašta da se vrati u Hajduk i osvoji titulu.

- Svi imamo tu istu težnju da se vratimo kući i osvojimo titulu. Koga god pitate od momaka poniklih u Hajduku je li mu to najveća želja, mislim da će reći da jest.

Kako gledate na današnji Hajduk?

- Rezultati govore sve. Nije normalno da u šest kola ima samo četiri boda. Dolaze stranci koji nisu igrali ni vani, a u Hajduku ih se tretira kao pojačanje. Onda za tri-četiri mjeseca vide da to nije to. Hajduk ima igrača koji mogu igrati najmanje na istoj razini kao stranci, kao što su Palaversa i Šego, tako i mnogi drugi. Nemam ništa protiv stranaca, ali posjedujemo odlične domaće igrače.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 14:29