FOTO Instagram
TAKO SE TO RADI

MATJAŽ KEK ODLUKOM IZNENADIO HRVATSKU, IGRAČ S KLUPE EKSPLODIRAO I ODGOVORIO ŠEFU 'Je li bilo ljutnje? Mislim da sam odgovorio na najbolji način'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2017. 20:20

Rijeka je pobjednički prošla kroz Kranjčevićevu, uvjerljivo svladala Rudeš s 5:1 i drži taj minus od četiri boda za Dinamom. No, kad se vidi rezultat, teško će netko povjerovati da je mogla utakmica otići u drugom smjeru i da je Rijeka u prvih 45 minuta opasno visjela te samo zahvaljujući vrataru Simonu Slugi imala na odmoru tih 1:1.

Na kraju su domaće sa po dva gola potopili Brazilac Heber i Mario Gavranović, koji je tako najbolje odgovorio na priče o ljutnji i nagađanja 'zašto nije igrao protiv Milana na San Siru'.

"Drago mi je da sam odigrao dobru utakmicu, ali još mi je draže da smo uzeli tri boda i možemo mirni dočekati ovu stanku gdje će biti važno da se neki igrači oporave i napunimo baterije za nastavak sezone. Je li mi krivo što nisam igrao na San Siru? Je li bilo ljutnje? Kad cijelu godinu trenirate i naporno radite da bi došli do tih velikih utakmica, onda nije lako gledati dvoboj na San Siru s klupe, ali što je tu je, mislim da sam odgovorio na najbolji način. Moj odnos s trenerom nije se promijenio, profesionalac sam i radim što trener traži od mene i tako će biti i u budućnosti", objasnio je Gavranović.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 08:50