CROPIX
OKO TOGA NEMA PREGOVORA

MATJAŽ KEK UPUTIO JASNU PORUKU VODSTVU RIJEKE 'Ako sljedeće sezone cilj nije naslov prvaka Hrvatske, onda ja neću biti trener Rijeke! A još me boli..'

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 20. svibanj 2018. 01:28

Rijeka je u zadnjoj utakmici HNL-a nadigrala Hajduk s 3:1 i u sjajnoj atmosferi na Rujevici potvrdila drugo mjesto, iza novog prvaka Dinama. Trener Hajduka Želljko Kopić korektno je čestitao domaćinima, a Matjaž Kek, trener Rijeke, pogledao je u retrovizor nakon dojmova s travnjaka.

- Zaslužena pobjeda u nogometnom ambijentu. Mislim da smo prvo poluvrijeme odigrali izrazito motivirano, a u drugom bili jako pametni i kontrolirali situaciju. Pobjeda nam svima puno znači, navijačima najviše!

Bijeli proljeće završavaju kao najuspješnija ekipa što će reći da je jesen bila ključna za šampionske ambicije.

- Malo tko je vjerovao da ćemo na kraju uzeti toliko bodova. Dinamu čestitam, bili su najbolji poslije 36 kola, nije to mala stvar, a ja moram reći da sam sretan što sam trener ovih momaka u svlačionici.

Sletjelo je pitanje koliko mu znači činjenica da je Rijeka ponovno ispred Hajduka?

- Meni osobno ništa jer ja želim biti prvi. A da sam već naučen na jadransko rivalstvo, to je jasno kao dan. I silno sam patio kad smo izgubili na Rujevici u prvom dijelu prvenstva. Ciljevi za iduću sezonu? Ako cilj nije naslov prvaka, onda ja neću biti trener Rijeke! A još me boli i mislim da nikada neću prežaliti onaj Olympiakos...

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
21. travanj 2024 23:53