HNL

Mlinarić zadovoljan: 'Čim se Sammir uklopi, a Luka bude pravi, svi će se tresti!'

AUTOR:
 • Tomo Ničota

 • OBJAVLJENO:
 • 14.10.2012. u 20:14

 • Marko Mlinarić javni je Sammirov zagovaratelj. Bio mu je i neko vrijeme trener u Dinamu, zna kako Brazilac diše i što može, zna o njemu - sve. I nakon debija u Makedoniji, Mlinarić je za Sammira podigao 'palac gore’.

  - Nikad nije bilo sporno da se radi o sjajnom igraču, koji tehnički nimalo ne zaostaje za ostalim našim igračima. Mislim da će se sigurno brzo uklopiti u reprezentaciju i igrački i ljudski - kaže Mlinarić, koji je pohvalio i Sammirov doprinos u utakmici u Skoplju.

  - Odlično su on i Badelj držali loptu kad je trebalo čuvati rezultat, njih su dvojica donijela mir u našu igru. Ma, kažem, ne trebam ja previše pričati o Sammiru, on je dio te momčad i ne treba ga izdvajati iz te priče.

  Primijetio je Mlinarić okom bivšeg vrhunskog igrača jednu drugu stvar.

  - Onima koji razumiju nogomet ne može se sakriti činjenica da je Luka Modrić izgubio samopouzdanje, vidi se to po njegovim potezima. Dakle, za mene tu nema nikakve dvojbe, Luka će biti pravi, a ako i Sammir bude pravi, kakav neupitno može biti, kad se svi uklope, pred Hrvatskom će se svi tresti. To je ono što želim reći o Sammiru, svi znamo da može, sad je sve samo na njemu - rekao je Mlinarić.