CROPIX
IZ SVLAČIONICE

MODRI SE POLAKO OKREĆU FENERBAHČEU! BJELICA VEĆ SUTRA PUTUJE U TURSKU 'Možemo ih pobijediti, pred našom publikom, pred punim Maksimirom'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. rujan 2018. 22:50

Nenad Bjelica već sutra će na put u Tursku. Istanbul, Izmir, Konya pa nazad. Želi se sam uvjeriti u kvalitetu Fenerbahčea, bogme će se naraditi, već u ponedjeljak bi se trebao ukazati na treningu. Poznato je da voli sam skautirati suparnika, na licu mjestu.

- Bio je čisti drugi žuti, nije trebao biti onaj prvi, ali dobro... Strepio sam do kraja da ne izgubimo bodove, dobro je završilo. Fenerbahče? Nismo ih još skautirali, ali kad sam bio u reprezentaciji pričao sam sa suigračem Skubecom iz Konyaspora, rekao mi je neke stvari, ali važnije je što će reći naš stručni stožer. Vjerujemo da ih možemo pobijediti, pred našom publikom, pred punim Maksimirom - rekao je Petar Stojanović, kojemu je ovo tjedan za zaborav.

Prvo je zabio autogol za Sloveniju, a onda dobio i crveni karton u Gorici.

- Da, nije baš... Ali, bitno je da igramo dobro, samo da tako nastavimo.

Emri Dilaver priznao je da je bila teška utakmica.

- Bilo je naporno, bilo je vruće, nakon pauze je nekad teže ući u utakmicu. Ali, što smo htjeli smo napravili i sad nas čeka Fenerbahče. Ne mogu vam još ništa reći, nismo gledali video, spremit ćemo se za njih. Ali, to je nešto novo, drugačija utakmica, nova priča, bit će možda i lakše igrati - kaže Dilaver, koji se složio da visoke lopte znaju biti problem za obranu.

- Dobro, oni su igrali na te visoke lopte, a nismo ni Kevin ni ja visoki, ali nije bilo loše, nisu nam napravili neke šanse.

Damian Kadzior opet je bio ponajbolji Dinamov igrač.

- Zadovoljan sam, pobijedili smo, asistirao sam opet i sretan sam zbog toga. Bolje se osjećam na desnoj nego na lijevoj strani, ali važno je da igram i da osvajamo bodove. Sad nas čeka velika utakmica s Fenerbahčeom, odmorit ćemo se ovih nekoliko dana i dobro pripremiti za taj susret - rekao je Poljak.

Linker
27. travanj 2024 05:26