Bašić
 Nikola Wolf / Podravski list / CROPIX / CROPIX
ZAJEDNO SURAĐIVALI

NA 'MAKSIMIRSKU TRIBINU' STIŽE JOŠ JEDNO POJAČANJE! HRVATSKI REKORDER GA HVALI NA SVA ZVONA 'Pokazao je što zna! Bilo bi dobro kada bi došao u Dinamo'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 18. studeni 2018. 17:29

Ako netko dobro poznaje Tonćija Bašića, koji bi trebao preuzeti funkciju skauta Dinama, onda je to Stanko Mršić. Prekaljeni hrvatski trener, koji je rekorder po broju utakmica u HNL, svojevremeno je Bašiću bio trener u Varteksu, a onda je Bašić više od 20 godina nakon toga bio sportski direktor u Splitu, u kojemu je baš Mršić bio trener. Mršić je rado ponudio viđenje o stručnjaku kojega dobro poznaje.

- Radi se o čovjeku koji je prije svega čovjek, cijeni svoje ljude, zna struku, što je pokazao i u Splitu. Stoga bi bila prava šteta ne dati mu priliku, jer ima sposobnost i znanje te je odličan čovjek - kazao je Mršić.

Na pitanje kako su međusobno surađivali u Parku mladeži Mršić je odgovorio:

Vinkovci, 070516.
Utakmica Druge HNL izmedju Cibalie i Sesveta.
Na fotografiji: trener Cibalie Stanko Mrsic.
Foto: Vlado Kos / Cropix
Vlado Kos / Cropix / CROPIX
Stanko Mršić

- Suradnja je bila odlična, fenomenalna. On je bio još i moj igrač kada sam bio u Varteksu. Radi se o skromnom dečku, zna svoj posao, ništa mu nije teško. Bilo bi dobro kada bi preuzeo tu funkciju, a koliko tu ima istine, ne znam.

Linker
21. travanj 2024 20:37