HNK Rijeka (screenshot)
ODMAH SE BACILI NA POSAO

NA RUJEVICU STIGLO PRVO POJAČANJE ZA IDUĆU SEZONU Kek u novu borbu za naslov kreće s igračem iz slavnog bečkog kluba

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. svibanj 2018. 19:43

Dan nakon završetka Prve HNL i pobjede nad Hajdukom (3:1) kojom su potvrdili drugo mjesto, Riječani su predstavili svoje prvo pojačanje za iduću sezonu.

Na Rujevicu je tako stigao Mario Pavelić, inače desni bek koji stiže iz redova bečkog Rapida. Prema informacijama koje stižu iz kluba, Pavelić je potpisao ugovor na tri godine.

- Pratio sam Rijeku i njezine rezultate, imao sam priliku gledati utakmicu protiv Salzburga i svidjelo mi se kako je ekipa igrala. Bilo mi je drago kada se pojavio interes Rijeke, pričao sam s Grahovcem, Močinićem i Jelićem i svi su mi rekli samo dobre stvari o Rijeci, ustvrdio je Mario Pavelić za službene stranice hrvatskog prvoligaša.

- Prvo slijedi period upoznavanja s ekipom i trenerom, a već poznajem Grahovca i Gorgona iz austrijskog prvenstva. Mislim da neće biti problema i da ću se brzo uklopiti. Na meni je da se dokažem na treningu i izborim za svoje mjesto. Ako dobijem priliku, dat ću svoj maksimum. Moja je želja da se borimo za naslov prvaka i igramo što dulje u europskim natjecanjima, zaključio je Pavelić.

Linker
26. travanj 2024 21:21