CROPIX
NOVA STRUKTURA SPORTSKOG ODJELA

NAJAVLJENA IZVANREDNA KONFERENCIJA ZA NOVINARE U MAKSIMIRU: Dinamo predstavlja novog šefa struke Zorana Mamića, ali i nove, vrlo ugledne suradnike

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 04. lipanj 2019. 19:15

Iz Dinama je u utorak stigla konačna potvrda priče o kojoj su Sportske novosti opširno pisale proteklih dana. Maksimirski klub najavio je izvanrednu konferenciju za novinare 'na kojoj će biti predstavljena nova struktura sportskog odjela GNK Dinamo', stoji u najavi hrvatskog prvaka.

U srijedu bi u Maksimiru tako trebala biti konačno poznata priča oko povratka Zorana Mamića na mjesto sportskog direktora.

Konkretno, u planu je službeno predstavljanje Mamića na novoj/staroj funkciji. Zajedno s njim, očekuje se, Damir Krznar će postati novi šef omladinske škole, u koju se, pak, kao čovjek koji će brinuti o mladim vratarima i njihovim trenerima, vraća i Tomislav Butina.

Vedran Attias, nekadašnji Dinamov glasnogovornik, a kasnije Mamićev analitičar, vraća se u omladinsku školu, gdje bi također trebao biti analitičar, dok će o kondicijskoj pripremi i kondicijskim trenerima u školi brinuti Ivan Štefanić. Kondicijski trener koji je bio s prvom momčadi kad je Zoran Mamić bio trener Dinama i koji je također radio s Mamićem u Emiratima i Saudijskoj Arabiji.

Hoće li Modri predstaviti još neku novost, vidjet ćemo.

Uglavnom, u srijedu bi se neke stvari vezane za budućnost kluba trebale konačno otkriti.

ZAGREB, CROATIA - JULY 28: Head coach Zoran Mamic of Dinamo Zagreb reacts during the UEFA Champions League Third Qualifying Round 1st Leg match between FC Dinamo Zagreb and FC Molde at Maksimir stadium on July 28, 2015 in Zagreb, Croatia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Srdjan Stevanovic / Getty Images

Linker
23. travanj 2024 12:06