Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
PRIJESTUP PREKO KOJEG SE NE PRELAZI

NAJDUŽI DAN PREDSJEDNIKA HAJDUKA Samo nekakav čudesan preokret može spriječiti odlazak prvog čovjeka kluba, već danas ćemo znati ime nasljednika!?

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 22. travanj 2018. 15:25

Barometar 24 sata kasnije, sinoć, nije pokazivao promjenu raspoloženja: dapače, najave kuloarske, a bez službenog stava, identične su i učvršćene još s jučerašnjim danom: Ivan Kos je “bivši”.

Samo pravo čudo preokreta, jutro prije utakmice, moglo bi ga ostaviti u sedlu do, recimo, kraja sezone, piše Slobodna Dalmacija.

“Hospitality” prema sucima čini se takvim prijestupom preko čega Torcida ne kani prijeći, niti se očekuje da bi se članovi Nadzornog odbora mogli suprotstaviti razmišljanju i odluci Torcide.

Pitanje je samo tehničke izvedbe: kad će se odluka objaviti? Hoće li je kuvertirati telefonskim konzultacijama, pa je objaviti poslije derbija? Hoće li se pak fizički sastati, sjesti u kancelariju, pa nakon toga emitirati priopćenje, opet poslije derbija?

Moramo kazati kako sustav trgovačkih društava ne predviđa v. d. funkciju predsjednika, pa bi se NO, u trenutku smjene Ivana Kosa, trebao odrediti spram njegova, makar privremenog naslijednika, kao što je prije dvije godine nakon Marina Brbića stigla predsjednica Marijana Bošnjak, kao prethodnica iz Osijeka kasnije izabranom Ivanu Kosu.

No, dajmo da se to odradi.. Dok ne bude obavljeno i objavljeno, uvijek ima teoretske mogućnosti da ne bude sve onako kako smo kuvertirali, predviđali, pretpostavili, dokučili...

U svakom slučaju prvo utakmica protiv Dinama, pa onda (neovisno o rezultatu) rasprava kako dalje...

I ako stvarno Kos odlazi, kad će i gdje će Mario Branco, pa Velimir Slovaček, Krešimir Gojun...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 00:27