Foto: Damir Krajac / CROPIX
STRAŠAN IGRAČ

NAJSKUPLJI DINAMOV IGRAČ OTKRIO ŠPANJOLCIMA ŠTO MISLI O DINAMU I POVRATKU U BARCELONU Dani Olmo poručio: 'Ne zatvaram vrata niti jednom klubu, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2018. 15:18

Dani Olmo jedan je od najtraženijih igrača na ovim prostorima, a Dinamo je za njega postavio cijenu od 25 milijuna eura. U jednom je trenutku za njega bila zainteresirana i Barcelona koja ga je htjela vratiti u svoje redove, ali ako je suditi prema posljednjim riječima mladog veznjaka to se ne bi trebalo dogoditi tako brzo.

- Barcelona je jedan od najboljih klubova svijeta i ne postoji igrač koji ne bi volio tamo igrati. Ne zatvaram vrata niti Barci niti bilo kojem drugom klubu, ali transfer je nešto čime se bave moj agent i otac, mene to ne zanima. Ja sam usredotoen na ono što je moj posao, a to je nogomet - kazao je Olmo za španjolski Sport.es.

Olmo kaže kako mu je odlazak u iz Barce teško pao, ali ne žali...

BRUSSELS, BELGIUM - OCTOBER 04:  Adrien Trebel of RSC Anderlecht tackles Dani Olmo of Dinamo Zagreb during the UEFA Europa League Group D match between RSC Anderlecht and Dinamo Zagreb at Constant Vanden Stock Stadium on October 4, 2018 in Brussels, Belgium.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Getty Images

- Bila je to jedna od najtežih odluka u mom životu, nije lako napustiti takav klub, ali, ne žali. Sretan sam u Dinamu.

Olmo se trenutačno odmara u rodnoj Terrassi.

- Iskoristio sam slobodno vrijeme kako bi posjetio obitelj i prijatelje. Ovdje imam i dugogodišnje prijatelje, koje ne viđam često, pa ovo vrijeme iskoristim da budem s njima - rekao je Olmo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 14:34