Foto: Vojko Basic / CROPIX
REAKCIJE IGRAČA

'NAPRAVILI SMO VELIK KORAK PREMA TITULI' Dinamov junak i Hajdukov kapetan nakon susreta bili su složni oko jedne bitne stvari

I Dinamov junak Mario Gavranović i Hajdukovov kapetan Zoran Nižić bili su nakon derbija složni da su gledatelji mogli gledati odličan nogomet.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. travanj 2018. 21:43

Dinamo je ponovno pobjegao svojoj pratnji. Modri su u Splitu svladali Hajduk rezultatom 2:1 i time se odmaknuo na osam bodova prednosti. U paklenoj atmosferi poljudskog stadiona najviše se iskazalo najveće pojačanje zagrebačke momčadi - Mario Gavranović.

Gavranović je bio strijelac oba pogotka, stoga i ne iznenađuje činjenica da je upravo njemu prvome pripala riječ po završetku susreta.

"Htjeli smo od početka pokazati drugu sliku od one protiv Osijeka. Mislim da je Hajduk dobro odigrao i da su gledatelji mogli uživati. Smatram i da smo mi sada napravili veliki korak prema tituli. 90 minuta smo se borili jedan za drugoga i tako trebamo uvijek izgledati", zaključio je junak Dinamove pobjede Mario Gavranović.

Odmah nakon napadača Modrih, za pred kamere je došao Zoran Nižić. Kapetan Hajduka nahvalio je i svoju i gostujuću momčad, kao i atmosferu na tribinama, a za poraz je okrivio promašene prilike.

"Mislim da smo i mi i oni odigrali odličnu utakmicu. Imamo za čime žaliti... Stvorili smo puno prilika, ali oni su zabili gol više. Nakon prvog njihovog pogotka smo živnuli i dobro reagirali. Stiglo je to izjednačenje, ali zatim smo propustili dosta prilika i kako to bude u nogometu onda je uslijedila kazna", riječi su Nižića.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 15:02