Damir Krajac / CROPIX
REAKCIJE STRATEGA

'NE ŽELIM ISPASTI BAHAT, ALI MISLIM DA SMO MI IZGUBILI DVA BODA' Trener Lokomotive iskren nakon derbija; Bjelica poručio: 'Rezultat je najpravedniji'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2019. 22:00

Dinamo i Lokomotiva remizirali su u derbiju 23. kola Prve HNL (1:1). Utakmica u Kranjčevićevoj ponudila je nekoliko sjajnih trenutaka, a posebnu pozornost zaslužuju dvije odlične akcije nakon kojih su postignuta jedina dva pogotka.

Kod Modrih je strijelac u 72. minuti bio Olmo, dok je za Lokose poentirao Uzuni samo sedam minuta kasnije.

Nakon utakmice pred kamerama su se pojavili treneri.

"Oni se cijelu sezonu pokazuju kao kvalitetan suparnik. Rekao bih da je ovakav rezultat najpravedniji. Nismo bili zadovoljni prvim poluvremenom, dugo smo bili na lopti i s malo promjena strana. U nastavku smo se brže rješavali lopte i dolazili u bolje situacije", analizirao je Nenad Bjelica.

Igrači mislima već na Benfici?

"Može biti. Uoči Plzena smo protiv Istre također odigrali tešku utakmicu. Bit ćemo spremni za taj susret. Danas smo neke igrače odmarali, nadam se da će svi do četvrtka biti spremni. Nadamo se prolazu", završio je kratko obraćanje trener Dinama.

Potom se pred kamerama pojavio strateg Lokomotive Goran Tomić.

"Dižemo se u formi i mislim da smo odigrali odličnu utakmicu. Imali smo dosta prilika za povesti. Potpuno smo zasluženo osvojili bod. Ne bih htio ispasti bahat, ali mislim da smo mi danas zapravo izgubili dva boda. Pokazali smo karakter. Veseli me pomak u formi."

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 15:48