Foto: Jakov Prkic / Cropix
I U RUMUNJSKOJ BEZ NIŽIĆA

NEIZVJESNOST SE NASTAVLJA, NITKO NE ZNA ŠTO SE DOGAĐA S KAPETANOM HAJDUKA? 'Teško je to sve objasniti! Ovo je situacija koja nikome ne odgovara...'

Bjelanović optimist uoči FCSB-a, Nižića opet nema: Mislim da nam Hajduk treba biti ispred svega, a opet svatko na kraju mora gledat i sebe
Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 16. kolovoz 2018. 10:37

Saša Bjelanović sportski je direktor produženog ugovora, na put u Bukurešt otišao je jači za papir, dokument koji je potpisao, privremeni dogovor mu je istjecao 31. kolovoza, sad je dobio puni mandat, do ljeta iduće 2019. godine.

- Čast, velika čast – kaže Bjelanović, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Moram se zahvaliti predsjedniku uprave na povjerenju, velika su očekivanja, nije lako, ali vjerujem da ću uspjeti opravdati sve to što se stavlja preda mnom.

Nižić opet nije s Hajdukom, da vas pitamo odmah ono najvažnije: što se tu događa? Dodatno ste pričali? A Nižića još nema. Hoće li se dogoditi rasplet do 31. kolovoza?

- To je situacija koja nikome ne odgovara, meni je izuzetno žao što smo se našli u ovakvom položaju i teško je zapravo sve i objasnit. Mislim da nam Hajduk treba biti ispred svega, a opet svatko na kraju mora gledat i sebe. Morali bismo u ovoj priči ostati u kontekstu nogometa, profesionalnosti i onoga što nam ugovori znače. Ne potpisuju se ugovori samo reda radi, nego da se i preuzimaju obaveze...

Split, 260718.
Poljud.
Nogometna utakmica 2. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk Split i PFC Slavia Sofija.
Na fotografiji: Zoran Nizic.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Cizmic / CROPIX

To je, kako razumijemo, poruka Nižiću?

- Iskreno se nadam da će se sve uskoro razriješiti.

Dobro, teže je doći do konkretnijeg odgovora, nego recite nam koliko ste zadovoljni dosadašnjim tijekom prijelaznog roka?

- Zadovoljan sam, s obzirom na okolnosti koje smo imali. Možda se nešto više prije moglo napraviti, ali objektivno smo imali poteškoća u realizaciji i morali smo čekati. I sad pred kraj prijelaznog roka moramo još sve to ubrzati, te naći rješenja koja nam nedostaju. Prijelazni rok nije završio.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 03:53