Foto: Damir Krajac / CROPIX
UPITAN I ZA TRANSFERE

NENAD BJELICA O MAKSIMIRSKIM TRANSFERIMA 'Nikoga mi ne tjeramo, niti želimo da ide. Ali ako dođe ponuda za nekoga, ima nas dosta u svlačionici...'

Par dana nakon super uvjerljive Dinamove 7:2 pobjede protiv Rudeša trener Modrih ispravio je neke netočne navode
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. veljača 2019. 13:01

Emir Dilaver je nakon utakmice s Rudešom osjetio probleme sa zadnjom ložom, a Izet Hajrović s tetivom. Ne zna se još hoće li ih trener Nenad Bjelica koristiti za HNL sudar s Istrom 1961. Vjerojatno ne, treba sačuvati obojicu za Viktoriju, uz napomenu da Hajrović ne može igrati prvu utakmicu u Plzenu zbog viška žutih kartona. Mario Gavranović bi pak tijekom ovog tjedna mogao pojačati intenzitet treninga, ali teško je vjerovati da će biti spreman za prvu utakmicu s Česima.

Damian Kadzior je pak dosta dobro odradio individualne treninge, trebao bi ući u normalni trening s ostatkom momčadi, a to pak znači da bi trebao biti spreman za prvu utakmicu u Plzenu, on će pokušati nadomjestiti izostanak Hajrovića.

Dan nakon utakmice smo prije poslijepodnevnog treninga nakratko smo porazgovarali s trenerom Bjelicom. Naime, nakon utakmice s Rudešom je rekao kako postoji mogućnost da još netko iz svlačionice napravi transfer u one države u kojima još nije završen prijelazni rok.

Ima li bilo kakvih naznaka o tome?

- Nema nikakvih naznaka, niti konkretnih upita. Ima nas dosta u svlačionici, pa je moguće, ukoliko će se netko javiti da se nešto dogodi. No, nikoga mi ne tjeramo, niti želimo da ide. Ali ako dođe ponuda za nekoga tko možda neće imati adekvatnu minutažu, onda ćemo razmisliti o tome.

Za kraj Bjelica je želio nešto nadodati.

- Ma, nije ništa presudno niti bitno, ali eto da se znaju točni podaci. Moja najveća pobjeda kao trenera iznosila je 8:1 u kup-utakmici kad sam kao trener Wolfsbergera dobio na gostovanju Ostbahn XI. Također, dva puta sam s Wolfsbergerom pobijedio 6:0, to su mi tri rekordne pobjede. U prvenstvu Austrije smo rezulatom 6:0 dobili Wiener Neustadt, a u Kupu GAK istim rezulatom. Tako da mi ova protiv Rudeša nije najveća.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 17:40