CROPIX
UTAKMICA BEZ PUNO POVIJESTI

NENAD BJELICA O REMIJU NA POLJUDU: 'Bura je odigrala svoju ulogu, a Hajduk nam nije ni u jednoj situaciji opasnije zaprijetio. Zasluženih 0:0'

Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 29. rujan 2018. 22:10

Hajduk i Dinamo odigrali su u 9. kolu HNL-a na Poljudu 0:0, a trener gostiju Nenad Bjelica ovako je prokomentirao derbi:

"Zero-zero, da. Mislim da je u ovim uvjetima bilo teško igrati, jedna i druga momčad su se pokušavale prilagoditi na vjetar, s puno dugih lopti i dijagonala pokušavali isprovocirati pogrešku suparnika, nije pao rani gol koji bi utakmicu malo otvorio. Mi smo u prvom poluvremenu imali jedan šut Šunjića, u drugom dva pokušaja Olma, koji su možda mogli biti kvalitetnije završeni, ali bura je odigrala svoju ulogu. S druge strane, Hajduk nam nije ni u jednoj situaciji opasnije zaprijetio. Utakmica bez puno povijesti, zasluženih 0-0", rekao je Nenad Bjelica.

'Za razliku od Mravinaca u srijedu', nadovezao se domaći novinar:

"Hahaha, da. Tamo je bilo puno emocija i življa utakmica, ali nije bilo bure, izgleda da je to razlog".

Koliko je za ovakav derbi bio presudna činjenica da s obzirom na stanje na ljestvici nikome nije bilo "pod muss" jurcati po tri boda?

"Može biti, ali nama je bio cilj pobijediti. Sigurno možemo i moramo bolje, no po ovom vremenu naša kvaliteta nije mogla doći do izražaja. Imali smo nekoliko indisponiranih pojedinaca u ofenzivi, no defenzivno smo odigralo perfektnu utakmicu", poručio je Bjelica.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 20:28