Zagreb, 230220.
Maksimir.
Utakmica 1. HNL izmedju Dinama i Inter Zapresica.
Na fotografiji: Nenad Bjelica.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX CROPIX

ČEKA SE ODLUKA KOMISIJE...

NENAD BJELICA SUSPENDIRAN NA MJESEC DANA, A S KLUPE ĆE VODITI MOMČAD U DERBIJU NA POLJUDU?! U Maksimiru ga očekuju i na utakmici protiv Rijeke!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 26.02.2020. u 09:33

 • Nenad Bjelica zbog “verbalnog delikta” prema sucu Mariju Zebecu na utakmici u Osijeku dobio je jednomjesečnu suspenziju, ne smije voditi momčad s klupe.

  No, žalba odgađa rješenje, a Dinamo za žalbu ima osam dana od odluke, što znači da maksimirski klub može svoju žalbu u HNS poslati do četvrtka navečer.

  Vjerojatno će to i učiniti u zadnjim satima, kako se to obično i radi. Tada se tek mora sastati Žalbena komisija i donijeti konačan sud.

  Zagreb, 230220.
Maksimir.
Utakmica 1. HNL izmedju Dinama i Inter Zapresica.
Na fotografiji: Nenad Bjelica.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
  Goran Mehkek / CROPIX CROPIX
   

  No, teško je očekivati, iako nije nemoguće, da se Komisija sastane odmah u petak, što znači da bi Bjelica u subotu opet mogao biti na klupi, kao što je bio i protiv Intera. Kažemo, može se dogoditi, kao što se može dogoditi da se Komisija ne sastane još neko vrijeme, ali to nije praksa.

  Mnogo je izvjesnije da će se o kazni Dinamovu treneru razgovarati uoči derbija na Poljudu ili možda i u danima nakon njega. Ova druga varijanta bi tako omogućila Bjelici da bude na klupi i protiv Hajduka. No, vidjet ćemo kako će se i kad rasplesti ta priča.

  Kako sada stvari stoje, u Maksimiru se pripremaju da će Bjelica u subotu protiv Rijeke biti na svojem radnom mjestu, a nakon toga o tom potom.

                                                                             

   

  Iz drugih medija