Vojko Basic / CROPIX
NAGOMILANI PROBLEMI

NEOČEKIVAN HENDIKEP ZA HAJDUK UOČI VELIKOG DERBIJA! JEDAN OD NAJOPASNIJIH HAJDUKOVACA NE MOŽE IGRATI U Splitu na kraju ostalo i novo pojačanje

Hajduk večeras na Rujevici igra derbi s Rijekom (19.00), a Damir Burić ostao je i bez trećeg važnog člana prve momčadi
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 15. rujan 2019. 10:03

Ni Eduok, ni Bulos. Iznenađenja prije puta Hajduka za Rijeku. Samuel Samo Eduok nije krenuo s Hajdukom prema Rijeci, ostao je kod kuće zbog povišene temperature.

I to je neočekivani hendikep koji se sručio na glavu "bijelima", nakon što zbog kazni u Rijeci zbog žutih odnosno crvenog kartona ne smiju igrati ni Mijo Caktaš, ni Bassel Jradi, piše Slobodna Dalmacija.

Računalo se da će Eduok nadoknaditi napadački manjak, ali pegula zbog fibre ostavila ga je izvan igre. To znači da bi na njegovu poziciju mogao Jairo, dok bi na mjestu centarfora trebao zaigrati Marin Jakoliš.

Bez obzira na izostanak Nigerijca, na put nije krenuo ni Peruanac Ivan Bulos kojem se nadaju na poziciji visokog centarfora. Nije spreman još za igru, po procjeni stožera.

Šteta za njega, nisu ga poveli na put u Rijeku niti da vidi grad iz kojega mu je baka svojedobno odselila u Peru, u Limu, a on došao u Hajduk. Pričekat će još Ivan Bulos za svoj debi, a i mi s njim.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 03:12