ŠIMUNIĆ PORUČIO S BRAČA

'Nisam rekao da sigurno ne dolazim, rekao sam 99.9 %! Presudila je Liga prvaka'

Je, istina je! Potpisao sam za klub iz Maksimira. Hoffenheim i Modri su sve usaglasili tako da nije bilo zapreka da potpišem za hrvatskog prvaka, rekao je Šimunić
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2011. 16:47

Josip Šimunić na pripremama je reprezentacije na Braču. nakon što su braća Mamić objavili kako je Joe novi član Dinama, hrvatski reprezentativni stoper i sam je novinarima potvrdio tu vijest:

- Je, istina je! Potpisao sam za klub iz Maksimira. Hoffenheim i Modri su sve usaglasili tako da nije bilo zapreka da potpišem za hrvatskog prvaka, rekao je Šimunić.

Na novinarsko pitanje da je još jučer tvrdio kako 'nema šanse' da dođe u HNL, Joe se samo nasmijao:

- Nisam rekao sigurno, rekao sam 99.9 posto, ali znate kako je uvijek zadnjeg dana prijelaznog roka...

- Ovim putem bi se zahvalio gospodinu Malešu, on je učinio sve što je mogao. Presudili su sportski motivi i Liga prvaka.

Tanner: Šimunić će u Dinamu dobiti više prilika nego kod nas



Iz njemačkog Bundesligaša Hoffenheima potvrdili su transfer hrvatskog stopera Josipa Šimunića (33) u zagrebački Dinamo...

- Joe vjeruje da će kod kuće imati standardniji status u momčadi no što je u posljednje vrijeme imao kod nas – rekao je klupski direktor Ernst Tanner dodavši:

- Svi mi znamo kolike su njegove kvalitete. Složili smo se ipak da je u postojećim okolnostima njegov transfer najrazumnije rješenje i za njega i za nas.

U Hoffenheimu je Šimunić odigrao 43 utakmice i zabio jedan gol otkako je 2009. došao iz Herthe. U Bundesligi je neprekidno igrao 14 sezona. Skupio je 271 nastup i četiri gola.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 16:38