Eduardo da Silva
 Reuters / Marcelo del Pozo Livepic
TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO

NIŠTA OD SENZACIONALNOG EDUARDOVOG POVRATKA NA MAKSIMIR Otkrivamo zašto je propao veliki transfer i koliko je Dinamo nudio sjajnom napadaču!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. prosinac 2016. 11:30

Ipak ništa od povratka Eduarda u Dinamo! Prošli tjedan sportski direktor Marijan Vlak nam je u razgovoru kazao kako je modri klub zainteresiran za povratak sjajnog strijelca i bivšeg hrvatskog reprezentativca, ali da će vrlo vjerojatno biti problem financije. Tako se i zbilo, uostalom, već smo pisali da će povratak koji bi oduševljeno pozdravili Dinamovi navijači biti dosta teška, gotovo nemoguća misija.

Dakle, Dinamo je poslao službenu ponudu Eduardu, sastanak je održan u Londonu, a na njemu su Modri ponudili Eduardu ugovor ‘godinu plus godinu’, te 750.000 eura godišnje plus bonusi, koji su mu mogli donijeti ukupno oko milijun eura.

Međutim, Eduardo i njegovi zastupnici nisu pristali na varijabilnu cifru, već su tražili fiksnih milijun eura godišnje. Recimo, kao što je ponuđeno Soudaniju. Dinamo nije pristao na takvu opciju, te su razgovori završeni, Eduardo neće ovoga zimskog prijelaznog roka doći u Dinamo.

Kada se ovako pogleda ‘na prvu’, ne izgleda da se nedolazak zbog prevelike razlike između želje Eduarda i onoga što je nudio klub. Jer, kroz bonuse je Dudu mogao stići do željenih milijun eura godišnje.

Isto tako, možda su jedna i druga strana mogle malo popustiti, pa se naći ‘negdje u sredini’. Ali, sad je to inako prošlost, činjenica jest da se povratak Eduarda u plavu svlačionicu nije zbio, Dinamo i dalje traži napadača...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 19:09