Goran Mehkek / CROPIX
PRVA REAKCIJA

'NOGOMET JE TAKAV, NIJE UVIJEK PRAVEDAN' Bjelica u analizi derbija nije nimalo dvojio: 'Ako je netko zaslužio pobijediti, onda smo to mi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2018. 01:20

U šestom kolu Prve HNL veliki derbi na Maksimiru odigrali su Dinamo i Rijeka. Odličan susret pun dobre akcije i prilika završio je bez pobjednika rezultatom 1:1, a strijelci jedina dva pogotka bili su Mario Gavranović i Momčilo Raspopović.

Nakon utakmice prvi je pred kamere izašao Nenad Bjelica, strateg Dinama uvjeren je da je njegova momčad trebala ugrabiti puni plijen.

"Mislim da smo zaslužili pobijediti, imali smo dobre šanse. Ako je netko zaslužio pobijediti, onda smo to mi. Ali nogomet je takav, nije uvijek pravedan... Sluga je dobro branio kao i Livaković, Kadzior je dobro odigrao, ali Hajrović se na toj strani nije naigrao, nije to njegova strana."

Europske utakmice ostavile traga...

"Ja mislim da smo bili dosta spori u prvom poluvremenu, ali to je rezultat umora od utakmice u srijedu. Najveći problem je što smo im dali previše prostora i došli su do rezultata koji su htjeli. Mislim da smo sveukupno gledajući dosta dobro podnijeli tempo europskih i domaćih utakmica, sad slijedi odmor od dva-tri dana, a zatim slijede intenzivne pripreme za ono što nam slijedi", zaključio je Bjelica.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 06:11