CROPIX
VELIKI KORAK NAZAD

NOVI PROBLEMI U MAKSIMIRU: OZLJEDA ĆORIĆA NIJE NIMALO BEZAZLENA Teška jesen za Antu: Dragulju Modrih prijeti dulja stanka?!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 10. rujan 2017. 13:49

Kako će izgledati Dinamova momčad protiv Rudeša? Teško je to predvidjeti, ne znamo što je sve u ovoj reprezentativnoj stanci radio Mario Cvitanović i kakve je zaključke donio.

Nagađa se da bi Ivan Fiolić mogao biti taj koji će prvi uskočiti na poziciju Juniora Fernandesa, ali ne mora to što smo čuli biti sveto pismo. Vidjet ćemo u nedjelju u 19 sati, reprezentativna stanka kriva je što Cvitanović sve do jučer nije imao kompletnu sliku o zdravstvenom stanju i formi igrača, odluku o prvih 11 donijet će u ova dva dana.

No, među starterima bi opet mogao biti Filip Benković. Što je znak da je ozljeda prošllosti i da ga leđa više ne bole i da je spreman za napore koji slijede. Hoće li Cvitanović odmah gurnuti Benkovića u vatru ili ga ipak poštedjeti još ovu utakmicu?

Ono što sigurno nije dobra vijest Ćorićeva je ozljeda. Nije bezazlena, čini se, Ćorić bi zbog problema s gležnjem mogao izostati s terena i dvadesetak dana. Što je u situaciji kad ionako hvata formu i fizičku spremu, radeći po posebnom programu, veliki korak nazad.

Nikako da uhvati kontinuitet, taj ga je gležanj usporio i na pripremama, ne može Ćorić uhvatiti ritam. Olmo se nameće sve više kao ‘nova desetka’, Ćorić i kad se vrati morat će se dobro potruditi da mu otme poziciju. Teška jesen za Antu, puno toga ne ide mu u prilog, a taj gležanj nikako da prestane.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 14:42