Jakov Prkić/CROPIX
FINANCIJSKA KRIZA

NOVI ŠOK NA POLJUD Braća Sharbini ispostavila Malešu račun od 2,5 milijuna kuna!

Tako se već dulje vrijeme na Poljudu događa da igrači ispostavljaju račune koje klub ne plaća, a oni s druge strane trebaju državi platiti porez. Dugovi se gomilaju...
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 08. svibanj 2012. 23:38

Ponudio je predsjednik Maleš veliku najavu, jer prema njegovim riječima u subotu će na Poljudu ponovno istrčati Anasa Sharbini.

- Hajduk pravno ne duguje nijednu kunu Anasu Sharbiniju, sve ostalu su špekulacije. Nema nikakve priče o Arbitraži i dugovima. Ni sam igrač o takvim stvarima nikada nije razmišljao - ustvrdio je Maleš.

No, kasnije u utorak situacija se promijenila. Braća Anas i Ahmad Sharbini ispostavila su Hajduku račun na 2,5 milijuna kuna na ime plaća za 2012. godinu. Nije to neuobičajen, već redovni čin, jer igrači su dužni klubu ispostaviti fakturu za isplatu, a na taj iznos moraju platiti porez, odnosno PDV. Tako se već dulje vrijeme na Poljudu događa da igrači ispostavljaju račune koje klub ne plaća, a oni s druge strane trebaju državi platiti porez. Dugovi se gomilaju na Poljudu i to je postala životna svakodnevnica. Prošli tjedan je Hajduk bio na rubu isključenja električne energije, a jučer se pojavila informacija da je MUP blokirao Bijele radi duga od 26.000 kuna proizašlog iz neplaćanja osiguranja utakmica.. S Poljuda je informacija ipak kasno poslijepodne demantirana.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 23:33