CROPIX
'ČESTITKE RIJECI'

NOVI TEŽAK UDARAC ZA SPLIĆANE! HAJDUK OSTAO BEZ DRUGOG MJESTA, ALI I BEZ DVA VAŽNA IGRAČA ZA FINALE S DINAMOM 'Pokušat ćemo ga osposobiti...'

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 19. svibanj 2018. 21:50

U direktnom dvoboju za 'titulu' vice-prvaka Rijeka je 'hendikepom' srušila Hajduk (3:1 na Rujevici). I bila je bolja, posebice u prvom poluvremenu. O čemu je razmišljala gostujuća struka kada je pomislila da će najsporiji splitski stoper (Borja Lopez) čuvati daleko najbržeg domaćeg igrača (Acosty), ostaje njima na razmišljanje.

- Ušli smo loše, dobili smo odmah koji nas je poremetio, ništa nije funkcioniralo, nismo imali kvalitetu pasa prema naprijed i smatram da je Rijeka zasluženo došla do 2:0 do odmora - kazao je Kopić.

U nastavku je ušao Tičinović umjesto zaista lošeg Steliana Filipa. Hrabrom se pokazuje odluka platiti odštetu za rumunjskog lijevog beka...

- Promijenili smo karte u svlačionici na odmoru, prije svega energetski zbog toga što smo počeli dobijati duele i usmjeravati loptu tamo gdje mi želimo. Postigli smo pogodak preko Saida i počeli dominirati kada je uslijedilo isključenje Lopeza. No, i nakon toga sam zadovoljan kako je momčad izgledala, općenito je drugo poluvrijeme bilo dobro s naše strane. Rijeci čestitam na pobjedi - podvukao je Kopić koji u Vinkovcima ne može računati na Lopeza, a upitan je Juranović.

- Ima problem s ramenom, pokušat ćemo ga osposobiti.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
18. travanj 2024 03:40