Foto: Duje Klaric / CROPIX
HRVATSKI KUP

NOVI TRENER HAJDUKA POVUKAO ZANIMLJIV POTEZ UOČI DOLASKA U VRAPČE Vulić prvoj momčadi priključio čak sedmoricu mladih igrača

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 24. rujan 2018. 17:24

Hajdukovci su nakon prvenstvene pobjede u Puli ostali u Medulinu gdje će odraditi i treninge uoči polaska za Zagreb gdje ih u srijedu s početkom u 15:30 sati očekuje utakmica 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa protiv momčadi Vrapče.

Dočekala je hajdukovce jutros u Istri kiša popraćena jakim vjetrom, a temperatura zraka je znatno niža od one koja je bila prethodna dva dana otkako Bijeli borave u istarskom kraju, piše Slobodna Dalmacija.

Pripreme za novu službenu utakmicu počele su već jutros. Prvi trening, regeneracijski, radili su u teretani hotela u kojem su smješteni pod nadzorom stručnog stožera. Atmosfera u momčadi je dobra i svi željno iščekuju nove utakmice i izazove koji su pred njima.

Momčadi će se u poslijepodnevnim satima priključiti i osam igrača među kojima je i Ahmed Said Said koji je odradio četiri utakmice suspenzije nakon dobivenog crvenog kartona u utakmici s Goricom te igrači koji su sudjelovali u pobjedi druge momčadi Bijelih nad Dinamom II: Edin Šehić, Božo Mikulić, Michele Šego, Darko Nejašmić, Domagoj Bradarić, Tonio Teklić i Davor Matijaš.

Linker
25. travanj 2024 18:46