CROPIX
OTPAO ZA DERBI

NOVI UDARAC ZA HAJDUK UOČI VELIKOG DERBIJA PROTIV DINAMA Bijeli ostali bez još jedne važne karike: Branič završio u bolnici zbog jakih bolova u trbuhu

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 11. prosinac 2018. 10:06

Prvotimac Hajduka i reprezentativac Albanije Ardian Ismajli, jučer je poslijepodne zatražio medicinsku pomoć u KBC-u Split na Firulama. Kako saznajemo pomoć je zatražio zbog jakih bolova u trbuhu. Čim je došao u bolnicu medicinski je obrađen i zadržan je na promatranju.

Prema prvim i neslužbenim informacijama liječnici sumnjaju na upalu slijepog crijeva. No, točni razlog bolova u trbuhu znati će se nakon dovršene medicinske obrade i uvida u sve nalaze pretraga koje su obavljene nad Ismajlijem.

Sigurno preskače derbi, možda i zimske pripreme

Ismajli bi trebao bit podvrgnut operaciji, možda i u utorak ujutro, nakon što je primio dozu lijekova u bolnici, a sigurno neće moći nastupiti u nedjelju protiv Dinama gdje Hajduk već nema kartonirane Juranovića i Ivanovskog.

Dapače, oporavak Ismajlija mogao bi potrajati čak šest tjedana i moguće je da preskoči pripreme Hajduka u Turskoj u siječnju.

Utakmicu Dinama i Anderlechta te veliki derbi Dinama i Hajduka na Maksimiru pratite na Arenasportu, a informacije o paketima pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 07:37