CROPIX
GDJE JE KRAJ NESREĆAMA

NOVI VELIKI UDARAC ZA DINAMO I TO BAŠ PRIJE DERBIJA S HAJDUKOM Jedan od najboljih igrača Dinama ozlijeđen, Jurčević u šoku: 'Ovo je bolno!'

Nakon poraza od Osijeka stigla je još jedna loša vijest za Dinamo - jedan od najboljih igrača Modrih, Dani Olmo, zbog ozljede vjerojatno neće moći igrati protiv Hajduka u nedjeljnom derbiju
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 18. travanj 2018. 23:59

Dinamo je u 30. kolu napravio veliki kiks u Maksimiru. Osijek je slavio s 1:0 i sasvim zakomplicirao prvenstvo jer i Hajduk je u srijedu na Poljudu pobijedio Cibaliju (4:0) te se približio Dinamu na samo pet bodova razlike.

Trener pobjednika Zoran Zekić blistao je od sreće.

- Čestitao bih svojoj momčadi na pobjedi. Prvih 35 minuta izgledali smo odlično na travnjaku,s ve ono što smo zamislili smo i ispunili. nakon toga, Dinamo je napravio pritisak, ali znali smo da je teško nešto očekivati u Maksimiru ako ti vratar neće biti najbolji, a Malenica je to i bio. Ostali dečki dali su sve od sebe, a pored svega ovog imali smo još nekoliko dobrih izlazaka, nedostajao je onaj precizni zadnji pas, mogli smo kazniti Dinamovu va banqu igru. 16 godina nismo pobijedili u Maksimiru, a sada, eto, u zadnje vrijeme uspjeli smo dva puta - rekao je trener Osijeka.

​Za razliku od Zekića, Dinamov trener Nikola Jurčević mogao je samo konstatirati prvi poraz na klupi Dinama, i veliko neugodno iznenađenje.

- Čestigao bih Osijeku na velikoj borbi i pobjedi. Naravno, ovaj poraz za nas je dosta šokantan, svakako ga nismo očekivali. Mislim da smo utakmicu izgubili u prvih 20 minuta, loše smo ušli i u tom razdoblju Osijek je zabio taj pogodak koji im je na koncu donio pobjedu. Nakon toga, većim dijelom imali smo dominaciju, mislim da smo imali 20-ak udaraca po golu, imali smo šansi, ali razbranio se Osijekov vratar. Tako to obično biva u nogometu, jednostavno smo kažnjeni za loš ulazak u utakmicu i tih prvih 20-ak minuta - rekao je Jurčević, te zaključio:

- Bez obzira koliko je taj poraz za nas bolan i šokantan, još uvijek imamo bodovnu prednost i držimo prvo mjesto. Moramo se što prije konsolidirati prije utakmice u Split gdje nas čeka paklena atmosfera. utakmica na Poljudu prilika je za našu rehabilitaciju. Tamo želimo popraviti ono što smo danas propustili.

Na kraju današnjeg dana trener Modrih rekao je još jednu lošu vijest za ZG klub, po svemu sudeći jedna od najboljih igrača ove sezone Dani Olmo propustit će vječiti derbi na Poljudu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 13:47