Gavranović
 Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
NIŠTA MU NIJE BILO JASNO

NOVO DINAMOVO POJAČANJE OSTALO U ČUDU NAKON UTAKMICE PROTIV RUDEŠA 'Koliko se sjećam, nikad u životu nisam promašio iz toliko prilika!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. ožujak 2018. 22:41

Nakon pobjede, sasvim logično, igračima Modrih osmijeh se vratio na lice. Dva puta su protiv Rijeke i Lokomotive dobili “poker”, jučer su pak ostali netaknute mreže, lijepo su igrali i dokopali se tri vrlo važna boda koja ih ostavljaju u velikoj prednosti ispred Hajduka.

Mario Gavranović zabio je pogodak, ali se isto tako i dosta ispromašivao. Evo što nam je kazao nakon utakmice:

- Koliko se sjećam, nikad u životu nisam promašio iz toliko prilika! Zaista sam imao ogroman broj prilika, ni na jednoj utakmici u cijeloj karijeri nije se dogodilo da tako i toliko promašujem. Nakon prvog poluvremena već smo trebali voditi tri ili četiri nula, s tim da sam ja sam mogao zabiti ta tri ili četiri pogotka. Ali dobro, glavno da smo pobijedili, odigrali smo dobro utakmicu, a efikasnost ćemo popraviti na sljedećim utakmicama - kazao je Gavranović.

Moglo je i više

Pričao je o tome kako je Dinamo djelovao poletno, pun energije.

- Da, igrali smo u formaciji 4-4-2, dobro je to izgledalo bez obzira na sve te promašaje. Ne bih sada htio govoriti o taktičkim stvarima, sada je trener odlučio da igramo tako, morat će u drugoj utakmici biti drugačije. Možemo igrati i ovaj sistem i onaj prijašnji, glavno da je sve bilo dobro i da smo uspjeli pobijediti.

Najbolji igrač utakmice ponovno je bio mladi Španjolac Dani Olmo. Kazao je poput Gavranovića da je Dinamo odigrao dosta dobru utakmicu, ali on se žalio da je bilo previše promašaja.

- Na kraju najvažnije je da smo uzeli tri boda, ali naravno da ostaje žal jer smo naročito u prvom poluvremenu imali ogroman broj prilika i rezultat je na kraju mogao biti mnogo veći. Generalno gledajući naša igra je bila puna energije, dobra, pokazali smo veliku želju za pobjedom koja nam je, eto, došla.

Rudešani kao što znamo, ne pričaju za medije pa ih shodno tome nismo ništa ni pitali.

Linker
20. travanj 2024 04:42