Foto: Ranko Suvar / CROPIX
BEZ OKOLIŠANJA

NOVO POJAČANJE DINAMA BEZ PARDONA REKLO VELIKU ISTINU 'Katastrofalno! Nedopustivo je da momčad koja se bori za naslov i želi u Europu tako odigra'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. travanj 2018. 12:48

Pjevalo se u Osijekovoj svlačionici nakon rušenja Dinama na Maksimiru u 30. kolu, slavili su gosti veliku pobjedu, isticali svoje velike junake. Oni su Gabrijel Boban i Marko Malenica.

- Velika je ovo pobjeda, naravno, meni gol posebno drag, posvećujem ga ocu i bratu. Nadam se da je ovo najava našeg konačnog buđenja i da ćemo uhvatiti treće mjesto - rekao je Gabrijel Boban, koji je prije tri tjedna doživio tešku obiteljsku tragediju, njegov brat Bruno umro je na terenu, a upravo nakon toga Gabrijel je odigrao sjajnih utakmica.

- Svaka mu čast kako je ustao, kako nam je svojom enerijom dao dostatan impuls, nije mu lako, ali mi smo svi uz njega. Četiri godine sam igrao za Hajduk, nikada nisam pobijedio u Maksimiru, znam koliko je to teško, koliko to znači. Mislim da je drago svim ljubiteljima nogometa da će prvenstvo biti u završnici zanimljivo - rekao je Goran Milović.

Marko Malenica je primao čestitke sa svih strana, a duhovito je odgovorio u čemu je tajna dobre forme.

- Ha, odmoran sam, pitajte trenera, zašto, ha, ha... Nije me bilo dvije utakmice, odmorio sam se, ali nije to samo moja pobjeda, to je pobjeda momčadi.

Dinamovci su dugo ostali u svlačionici, nije im se baš izlazilo, Mario Gavranović bio je jedan od rijetkih kojega su novinari uspjeli dočekati.

- Jako smo loše ušli u utakmicu. Katastrofalno. Nedopustivo je da momčad koja se bori za naslov i ima ambicije u Europi, odigra tako na početku susreta. Kasnije smo imali prilike, ali sve u svemu premalo. Bez obzira na to, vjerujem da ćemo na Poljudu pokazati da smo pravi, još uvijek stojim iza toga da smo favoriti i da ćemo biti prvaci.

Dominik Livaković bio je pokunjen, ali je pronašao snagu čestitati svom kolegi na osječkim vratima.

- Bravo za Malenicu, mog prijatelja, branio je odlično. A što se tiče nas, ovim porazom zakomplicirali smo situaciju, međutim imamo još uvijek pet bodova više od Hajduka. (tn)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 22:39